reklama

Chcę mieć dziecko...

No jak tam teraz liczę no to gdzieś na luty byłby termin:)

dzwonił do mnie mój R. i wiecie jak mnie korciło by mu powiedzieć ale wolę na żywo jak się spotkamy :)

Mazia mogłaby się odezwać bo ciekawe kiedy będzie robić teścik:) ale ja i tak wiem, że w niej mała fasolinka rośnie:)

reklama
patrycja ja swojemu napisalam smsa hehe bo nie moglam sie doczekac wieczoru, dodzwonic sie do niego bym nie dodzwonila...a i tak przeczytal go jak wracal do domu, chwile przed tym jak sie widzielismy heheheh :) wiec na jedno wyszlo...nie mogl uwierzyc hehe na usg pozniej jak zobaczy :)...co prawda kiepskie usg wtedy mieli ale bylo ladnie widac...przy lucji to juz nowy sprzet kupili i bedac na usg w 12 tyg wiecie jak ladnie wyszla moja laska? o prosze :

031208134937f.jpg

:)

hej dziewczyny, widze ze zapomnialyscie o mnie :(

rany ale tu wiesci!
patrycja nawet nie wiesz jak sie ucieszylam ze jestes zafasolkowana :P

a u nas poprostu ciezki dostep do neta i ciagle tu jestem zabiegana :( a u nas dzis byla pierwsza cala noc przespana, mala tylko obudziala sie kolo 23 i musisalm ja przewinac bo kupke zrobila :P no i pozniej spala do 8 rano, zjadla i pospala jeszcze do 10 normalanie raj na ziemi :D

a co do n-k jak was znalezc? :)

Matosia wszystkie o Tobie pamiętamy !! :) tylko pisałaś, że jesteś w innym miejscu i że szalejesz z siostrą :) już Ci wysyłam moje dane to mnie znajdź na nk i wyślij mi zaproszenie :)

Kinga naprawdę 12 tydzień i normalnie rewelacyjnie widać wszystko :) ciekawe jak będzie u mnie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry