Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
patrycja ja swojemu napisalam smsa hehe bo nie moglam sie doczekac wieczoru, dodzwonic sie do niego bym nie dodzwonila...a i tak przeczytal go jak wracal do domu, chwile przed tym jak sie widzielismy heheheh wiec na jedno wyszlo...nie mogl uwierzyc hehe na usg pozniej jak zobaczy ...co prawda kiepskie usg wtedy mieli ale bylo ladnie widac...przy lucji to juz nowy sprzet kupili i bedac na usg w 12 tyg wiecie jak ladnie wyszla moja laska? o prosze :
rany ale tu wiesci!
patrycja nawet nie wiesz jak sie ucieszylam ze jestes zafasolkowana
a u nas poprostu ciezki dostep do neta i ciagle tu jestem zabiegana a u nas dzis byla pierwsza cala noc przespana, mala tylko obudziala sie kolo 23 i musisalm ja przewinac bo kupke zrobila no i pozniej spala do 8 rano, zjadla i pospala jeszcze do 10 normalanie raj na ziemi
Matosia wszystkie o Tobie pamiętamy !! tylko pisałaś, że jesteś w innym miejscu i że szalejesz z siostrą już Ci wysyłam moje dane to mnie znajdź na nk i wyślij mi zaproszenie
Kinga naprawdę 12 tydzień i normalnie rewelacyjnie widać wszystko ciekawe jak będzie u mnie