reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Kochanie to jest po prostu wczesna ciąża i dlatego da druga kreseczka taka bledziuchna :)
Testy mylą sie w jedną strone: może byc fałszywie negatywny ale sporadycznie fałszywie dodatni :))
Także malutka jesteś w ciąży ;) Aż zazdroszcze he he :P

no to pati w ciazy, mazia w ciazy..jeszcze cornelka i ty cannella :) ja i matosia odpadam :D

matosia co tam u ciebie?

zosiek ty tez niedobra, pojawila sie i zniknela :)

patrycja wcale sie nie dziwie ze nie wiesz co ze soba zrobic :D teraz to czas bedzie ci sie dluuuuzzzyyylllll :D wez aparat i zrob zdjecie miny twojego R. hehehe :)

Nawet nie wiecie jak ja się cieszę, że jesteście i mogę się z Wami podzielić tą informacją i w ogóle wszystkim :)

Cannella Ty teraz w tym cyklu zafasolkujesz :):) bierzesz wiesiołka??

Kinga mi się czas już dłuży od teraz do poniedziałku żeby się upewnić :)

rozmawiałam teraz z koleżanką o której Wam opowiadałam, że postanowi w jednej sekundzie na dzidziusia i za pierwszym razem im się udało i ona mówiła tak samo, że ta druga kreseczka wyszła bladziutka prawie jej nie widziała ale była:)

Nie biore wiesiołka bo nie mam kasy, żeby ko kupic heh .. i lipa :(

Ja się zastanawiam jak wytrzymasz do 17 :D W ogóle to baardzo się ciesze Twoim szczęściem ;** I super, że jesteście i możemy dzielic się ze sobą takimi wspaniałymi wiadomościami :*
Mooje kochaane :*

Ostatnia edycja:
Cannella ale ja myślę, że to z 18 dc bo wtedy miałam więcej śluzu i chyba wtedy była owulka. No nie wiem w każdym bądź razie w grę wchodzi albo 14 albo 18 dc.

Dziewczyny wiecie jaka jestem szczęśliwa :):*:*

reklama
patrycja domyslam sie jaka jestes szczesliwa :D byle teraz do 17stej hehe az twoj R skonczy prace :) no to na wiosne bedziemy miec malenstwo :D

cornelka, cannella do dziela, teraz kolej na was :>

ciekawe jak tam mazia sie czuje.... :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry