reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Z tego co widzę to Patrycja już całkowicie o nas zapomniała:( weszłam na nk...patrzę wrzuciła foteczki ze ślubu...ale do nas nie zajrzała:( swoją drogą muszę powiedzieć,że bardzo ładnie wyglądała, ale jestem zła, bo o nas zapomniała...;(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja najwyraźniej mam pecha nic mi sie nie udaje chyba w ciąże też nie zajde :(płacze mam doś wszystkiego tylko moge na was polegac i z wami popisac.
Dziękuje wam dziewczyny że chociaż z wami moge popisac:)
Teraz ogladam film i pisze z wami ale chyba nikogo już nie ma:)

Ja najwyraźniej mam pecha nic mi sie nie udaje chyba w ciąże też nie zajde :(płacze mam doś wszystkiego tylko moge na was polegac i z wami popisac.
Dziękuje wam dziewczyny że chociaż z wami moge popisac:)
Teraz ogladam film i pisze z wami ale chyba nikogo już nie ma:)
Malwina coś ty nie poddawaj sie, jesteś młoda ( odezwałam sie jak bym byla sama stara :p) i zajdziesz bez problemu, może poprostu nie trafiliscie w "ten" dzień i już. Nie ma co o to płakać.

madzia nie chodzilo o to ze sobie uroilas :) tylko o tor mysli....w jakim kierunku poszly :) bo zawsze jest tak, ze jak sie chce...a pozniej komus cos dolega to ma nadzieje, ze to wlasnie "to" i nie ma co sie tu burzyc ;)

cornelka a ja wiem....wstala..pogadala...zrobila kupe....stweirdzila jeszcze ze musi zjesc bo miejsce jej sie zwolnilo...i dopiero poszla spac...a ja...ledwo zyje hehe bo po 6 musialam wstac igora obudzic do przedszkola..wyszykowac....wyszli o 7..a lucja o 7.30 wstala... :/ :) jeszcze ta pogoda mnie dobila dzisiaj....
jeszcze mlody mi zostal...pozbede sie go (pojdzie spac) i w koncu ja bede mogla :p jutro jedzie na wycieczke...bedzie mial spotkanie z pilkarzami Legii Warszawa, zawody, rozgrywki i inne dziwne rzeczy heeh :)
Ojoj współczuje ci kochana

Madzia no nie wiem co czujesz bo tylko Ty to wiesz ja tylko wyrazilam swoje zdanie zobaczymy za kilka dni a moze juz zrob test co?

Malwina jeszcze cale zycie przed Toba badz cierpliwa napewno sie uda wierze w to wiem ze jestes zalamana bo myslalam ze moze tym razem a tu znow to samo czyli nic

Kinga moze teraz sie wyspisz:)

Anastazja wlasnie tez widzialam fotki sliczne sa ale Patrycja nas olala poprostu:( bylysmy jej potrzebne wtedy a teraz gdy juz wszystko ma poprostu znikla i tyle a szkoda bo moglaby chociaz cokolwiek napisac a milczy ehh...

Madzia no nie wiem co czujesz bo tylko Ty to wiesz ja tylko wyrazilam swoje zdanie zobaczymy za kilka dni a moze juz zrob test co?
ach nie chce byc w gorącej wodzie kompana, poczekam już do tego weekendu. Zobaczymy co to będzie..

a tak w ogole...mam takie pytanie, przy badaniu krwi np. gdy chce oddać krew, może wyjść że jestem w ciąży? Czy to sie robi specjalne badanie krwi? Ja wiem że jakaś tam beta Hcg ale sama nigdy nie praktykowałam ... :p No i ogólnie ustosunkowujac sie do tego mojego badania krwi nie chodzi mi o samo wykrycie ciąży, ale prawdopodobnie mam anemie, albo jakieś inne osłabienie i tak czy siak musze zrobić badania wiec mysle czy nie zrobic przy okazji zbiorki krwi jaka ma byc w piatek u mnie w szkole...no i tak tylko przy okazji pytam, czy moze wyjsc wtedy ciaza ewentualna... czysta ciekawosc..

ach nie chce byc w gorącej wodzie kompana, poczekam już do tego weekendu. Zobaczymy co to będzie..

a tak w ogole...mam takie pytanie, przy badaniu krwi np. gdy chce oddać krew, może wyjść że jestem w ciąży? Czy to sie robi specjalne badanie krwi? Ja wiem że jakaś tam beta Hcg ale sama nigdy nie praktykowałam ... :p No i ogólnie ustosunkowujac sie do tego mojego badania krwi nie chodzi mi o samo wykrycie ciąży, ale prawdopodobnie mam anemie, albo jakieś inne osłabienie i tak czy siak musze zrobić badania wiec mysle czy nie zrobic przy okazji zbiorki krwi jaka ma byc w piatek u mnie w szkole...no i tak tylko przy okazji pytam, czy moze wyjsc wtedy ciaza ewentualna... czysta ciekawosc..

Idziesz i mówisz ze chciałabys zrobi badania krwi betta tak jak ja byłam

tak moze wtedy wyjsc ciaza

tylko ze ja chce zrobic normalne badanie krwi ...chodzi mi o to osłabienie. I poprostu pytam czy w takim badaniu tez wychodzi ciaza ...bo nie mam pojecia szczerze mowiac.

reklama
Do góry