reklama
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Kinga dobranoc i dziękujemy za rozmowę:* mam nadzieję, że synek szybko wróci do zdrowia :-)
Kłótnie są najgorsze i niecierpie ich. Zawsze jest mi smutno i źle wtedy, dlatego rozumiem Cie teraz. Ale napewno szybko sobie wszystko wyjaśnicie i będzie dobrze (trzymam za to kciuki):-)
Kłótnie są najgorsze i niecierpie ich. Zawsze jest mi smutno i źle wtedy, dlatego rozumiem Cie teraz. Ale napewno szybko sobie wszystko wyjaśnicie i będzie dobrze (trzymam za to kciuki):-)
Patrycjaa
Ja też myślę o roku hehe ojjj bratnie duszyczki tu odnajduje hihi super
Nasi faceci nas kochają napewno tylko nie wiemy co im siedzi w tych głowach i dlaczego potrzebują tyle czasu. No ale musimy być silne i wytrwałe a będzie nam to wynagrodzone

Nasi faceci nas kochają napewno tylko nie wiemy co im siedzi w tych głowach i dlaczego potrzebują tyle czasu. No ale musimy być silne i wytrwałe a będzie nam to wynagrodzone
Patrycjaa
Dobranoc Cornelka spokojnej nocy i do jutra:*
Dziękujemy za rozmowe:*
Dziękujemy za rozmowe:*
Patrycjaa
A pewnie, że nadzieja zawsze jest jeszcze w Twoim przypadki kiedy stosunek był pełny. Ja trzymam kciuki by @ się nie pojawiła
Powiem Ci szczerze, że ja co miesiąc mam taką malusieńką iskierkę nadziei że może stosunek przerywany w moim przpadku nie jest metoda i że będzie z tego bejbi, ale gdy @ się pojawia no to rozwiewa moje nadzieje
A b,edziesz robić test??
Powiem Ci szczerze, że ja co miesiąc mam taką malusieńką iskierkę nadziei że może stosunek przerywany w moim przpadku nie jest metoda i że będzie z tego bejbi, ale gdy @ się pojawia no to rozwiewa moje nadzieje
A b,edziesz robić test??
reklama
Patrycjaa
No to jak będziesz robić test to wiesz, że od razu musisz dać znać
teraz to już nie masz wyjścia i musisz nas o wszystkim informować
Mam nadzieję, że pojawią się na teście dwie ogromne krechy
ja mam okres dostać 18 maja ale ja go raczej dostane także u mnie szanse nikłe na zafasolkowanie.
Ja to sobie nawet niekiedy myślę (ostatnio coraz częściej) jak będę wyglądała w ciąży i jak to będzie
Ja to sobie nawet niekiedy myślę (ostatnio coraz częściej) jak będę wyglądała w ciąży i jak to będzie
Podziel się: