reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

aaa widzisz Zosiek juz miejscowe masz, gdzie mozesz znalesc jakas fajna dupeczke :) ja swojego w pubie poznalam heheh wiec idz, szalej, poznawaj nowych fajnych panow - a tego olej. tylko na to zasluguje palant.

matosia aa dziekuje dziekuje :)

reklama
Zosiek ten Twój chłopaczek to faktycznie jakaś katastrofa...Daj sobie z nim spokój,a na pewno szybko zjawi się ktoś odpowiedni:tak:

Kinga bardzo ładnie wyglądałaś:-)

ania dziekuje, szkoda ze na codzien tak nie wygladam he he he ;) no ale wtedy na slubie wazylam o 15kg mniej niz teraz :(((( corka nie chciala mamie pomoc sie pozbyc kg po ciazy....sama dba o linie... :|

Kinga ja też ważę 15 kilo więcej niż na ślubie:-p Ty przynajmniej coś z tym robisz...A ja cierpliwie czekam aż kilogramy same mnie opuszczą:-D:-D

Ania moj maz zaczal sobie zartowac ze chyba jakiegos detektywa musi wynajac, bo ja tak codziennie biegam na silownie a dzisiaj to jeszcze dluzej mnie nie bylo niz zwykle heheh ;P i gdzie ja sie podziewam..... ;) sam cos zaczal przebrzdakiwac ze chyba sie zapisze na silownie...chyba weszlam mu na ambicje :D
powiem ci ze ja to lubie chodzic i cwiczyc, duuuuza przyjemnosc mi to sprawia :) problem tkwi ze ciezko mi sie zmobilizowac do diety..lasuch ze mnie :)

Ostatnia edycja:
Wiesz mi trochę wstyd,bo mój mąż trenuje na siłowni już prawie 8 lat i dla niego to drugi dom...On bez treningów żyć nie może...A tu takiego lenia sobie wziął:-D I mam w domu kulturystę,a sama się obijam:zawstydzona/y: Ja lubię ćwiczyć,ale dla przyjemności,a jak mam to robić żeby schudnąć to nie chce mi się wcale:-p

no widac po mezu ze trenuje :) to cwicz dla przyjemnosci a waga sama spadnie, nie mysl o tym :) moj to moglby pojsc nie powiem....kiedys fajnie wygladal, podobnie do twojego - ale niestety nie az tak dobrze hehe ;P, teraz sie troche zaniedbal pod tym wzgledem :| wiec go mobilizuje :D

Ojj mojego ukochanego to nie trzeba mobilizować.To jest jego sposób na życie i tak będzie zawsze.Dla tego powinno mi być wstyd:-p Albo chociaż powinnam się postarać żeby jakoś wyglądać przy dziewczynach z siłowni:-D Ale po co jak i tak jestem piękna?:laugh2::laugh2: Żartuję sobie...Bo mnie to nic nie zmobilizuje:-p:-p

no to wstydz sie Aniu wstydz hihihi a co do dziewczyn z silowni to niektore to naprawde niezle agentki...pozal sie boze.... :)

reklama
Do góry