reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

kurde...boję się testowania jak cholera:p więc poczekam kilka dni:) może @ przyjdzie:) a jak nie to pewnie będę ok. 4 się testować;> boję się jak cholera..

Kinga bo ja nie w temacie;> co tam z Tobą? co Cię boli?

reklama
Dlaczego chcesz czekać aż do 4? Przecież już możesz robić :! Który to Twój dc? :)

Kinia a Tobie co? :(

Zosiek glowka do gory bedzie dobrze! :)

a ze mna? a w zeszly czwartek koszmarnie zaczelo mnie bolec w krzyzy i na wysokosci lopatek z prawej strony kregoslupa. Promieniwalo to na reke i noge. Taki dretwiejacy bol. Koszmar. U gory to doszedl jeszcze bol w mostku, ciezko mi sie oddychalo i zbieralo na wymioty. Myslalam ze dyski my wyskoczyly czy cos ale na rtg nie wyszko nic. Elegancki mam kregoslup...hmmm :| biore lek przeciwzapalny i przeciwbolowy, dol nie boli (chyba ze dluzej trzymam lucje na rekach albo ide dluzej niz 10min) a reka jak bolala tak boli, nieco mniej ale jednak...za tydzien do neurologa ide. wrrrrrr :/

Polna witaj w naszym gronie:)

Ellisse no i czego sie balas imie jak imie kazde ma swoj urok:)

Zosiek mialas dzis testowac ale jestes tak 3mac na w niepewnosci:(

Kinga oby nic powaznego

a u mnie goraco jak nie wiem co nie ma czym oddychac

ale ja się boję:p i wciąż czekam na @:p nie wiem jak mój ukochany by zareagował:p chyba padł by z wrażenia..ale raczej by się nie ucieszył...:( i dlatego właśnie byłoby mi przykro...dlatego wolałabym poczekać z dzidziusiem:)

ale tego nie wiesz jak zareaguje a moze sie ucieszy?zreszta jak juz jestes w ciazy to nic na to nie poradzisz a moze tak jak mowisz to przez pogode ja mialam tylko 3 dni i dzis 4 ale tak malutenko co jest dziwne bo 6dni to bite mam i mysle ze to wlasnie dlatego ze taki upal a jesli chodzi o owulacje no to my niby dzien przed i nic z tego nie wyszlo

no właśnie dla mnie wydaje się to troszkę niemożliwe,no ale zawsze miałam wszystko na czas;> dlatego trochę się boję mimo wszystko:p ale pewnie jak zwykle panikuję i dziś lub jutro dostanę @:)

reklama
bedzie co ma byc dasz rade:)
ja lece na zakupy i do ojca do szpitala a potem moj Dran przyjdzie wiec pewnie dopiero jutro bede buziaki:*

Do góry