reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

No to wszystkim zdrowia życzymy :-)

A mój siostrzeniec już w domu. Wykluczyli salmonellę, więc to raczej rotavirus. Wyniki chyba w poniedziałek. Wszyscy odetchnęliśmy z ulgą :-)

reklama
Lekarka wykluczyła ospę Julka jeszcze raz wymiotowała pewnie jakiś cholerny wirus :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Strasznie się denerwuję mam wizje odwodnienia, szpitala i innych strasznych rzeczy buuuuuu beczeć mi się chce cholernie, okropnie się boję dzisiejszej nocy:-(

Kasiak trzymaj sie i duzo zdrowka zyczymy....
A propo wirusow to czy szczepilyscie na meningokoki albo czy bedziecie szczepic?
Ja Olka chyba zaszczepie w poniedzialek bo tyle sie slyszy o tej sepsie.... hmmmm

A mi Ani w końcu nie zaszczepili we wtorek :-(
Lekarka powiedziała, że osłuchowo jest czysta, ale nie podobało jej się gardło, więc mamy "odroczone" szczepienie.
Dostała syrop Pyrosal. Od czwartku ma taki katar, że dosłownie leje je się z nosa.
Wczoraj miała gorączkę - 38 stopni. Dałam jej Panadol, zdrzemnęła się i było lepiej.
A dzisiaj wymacałam kolejny ząbek, więc mam nadzieję, że ta wczorajsza gorączka to z tego.
Niestety nie wiem który to ząbek, bo moje dziecko za nic w świecie nie chce mi pokazać :wściekła/y:

Zdrowia dla dzieciaczków!!!
U nas też katar Julka marudna o wszystko płacze wszystkim rzuca :angry: mam nadzieję że to przez chorobę a nie pokaz rozpieszczonej jedynaczki bo jeżeli tak to idę po prośbie do męża;-)

a my dzis bylismy u lekarza,mala caly dzien byla spokojna,po oczka widzialam,ze cos jest nie tak i dobrze wyczulam,okazalo sie ze ma zapalenie uszow,wiec mamy antybiotyk,paracetamol i ibuprofen,uff do tego co kazdy posilek zwraca,szok,tylko pije bidulka,och jak mi jej zal,mowie wam,caly czas spokojnie siedziala u mnie na kolanacha,nawet nie plakala szok,jaka ona silna.A temperatura u lekarza siegnela do 39.90 ,pewnie wykonczona byla,w przyplywie enrgii chwilowej zreszta,bawila sie
uff antybiotyk zadziala bo teraz mierzylam i ma 37.50

reklama
u nas tez niestety choróbska.

ja mam jakąś grypę i zaraziłam Polę. bidulka ma goraczkę 38,5, ale ani kataru, ani
kaszlu nie ma:confused: Na razie nie idę do lekarza, bo to mogą też być zęby...

Do góry