cytrusowa85
Fanka BB :)
K&m nosidełko czy leżaczek -bujaczek zostaw sobie
jako prezent od chrzesnych na chrzciny
jako prezent od chrzesnych na chrzciny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

taki mam też planniech mają problem zakupowy z głowy a tak ogólnie to planujcie jakoś chrzciny? mniej wiecej czasowo kiedy? ja jakoś nie mysle o tym jeszcze ale chyba w wakacje najwcześniej...
maty, leżaczki lub nianie polecam zostawić na chrzciny albo rodzince z okazji urodzenia się dziecka - no chyba że wiesz że nie masz co liczyć na takie coś to spokojnie zaplanować możesz te zakupy na czas kiedy dziecko będzie już z Wami....Powiem Wam ze tak właśnie usiadłam i zaczęłam ręcznie spisywać co jeszcze trzeba dokupić osobno APTEKA i na 2giej kartce OGÓLNE i mam prawie 2 kartki zapełnione... postawnowiłam spisać to ręcznie bo jakby coś się stało to M. będzie miał spisane co ma kupić i pisałam bardzo dokładnie łącznie z nazwami firm których chusteczki np chce kupić, aby jakby co nie miał wątpliwości znając życie to ta lista i tak będzie się zwiększać bo nie ma na niej np leżaczka czy nosidełkaile to jeszcze kasy pójdzie
masakra... a to tylko Apteczka maluszka, rzeczy dla mnie i kilka drobiazgów...