reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chrzciny - kiedy, gdzie? zdjęcia ......

Patija tworzycie wspaniałą rodzinę.wyglądaliście uroczo. gratulacje dla Ciebie i Tojego męża:-D oraz oczywiście dla naszego blondaska!!!

reklama
wszystkiego naj naj lepszego zdrowia szczescia i duzo kasiory:tak::-):-):-)
wygladacie super a dzieciaczki podobne do siebie:tak::-)

Oj może dziś uda mi się nadrobić zaległości, dzieci śpią uff.... więc zaczynam od najstarszego wątku :-)
Patija, kochana wyglądacie pięknie :tak::tak: obyście zawsze byli tacy szczęśliwi i uśmiechnięci jak w tym dniu :-)

Patija a;e się zacofałam. przepiękne zdjęcia wyglądacie uroczo i życzę Wam wszystkim tyle szczęścia na całe życie jak na tych pięknych zdjęciach:-) gratulacje:tak:

No i my juz po chrzcinach. Ceremonia była piękna. I tak ładnie wszystko wyszło. Kubuś był chrzszczony nad chrzcielnicą ( nie zawsze spotyka się już w kościołach, teraz to tylko polewają główkęz mini dzbanuszka i finito ).

Swoją drogą miałam strasznego pecha, bo nie mamy pamiątek z chrztu. Była kamera, ale gość który nagrywał okazał się pierdołą do kwadratu i nie wcisnął guziczka nagrywanie. Elektronik z bożej łaski.
Mój Tato robił zdjęcia, ale okazało się po wszystkim że miał źle założony i film i nic nie wyszło. Oprócz tego jeszcze kuzyn strzelał fotki , ale się nie wysilił i zrobił 4 w niewłaściwych momentach. Jakieś fatum, czy co? Nie muszę Wam pisać jak byłam zła.

reklama
Do góry