reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chrzciny, roczek i inne uroczystości naszych pociech

barszczyk u nas na szczescie nie ma presji takiej ze strony dziadkow (ake za to dojeb... czyms innym), ale ja sama w sobie mam taka presje, ze chcialabym zeby byl juz ochrzczony mj synek. ale chrzciny robimy dopiero w sierpniu. ja sobie mowie, ze to jest kwestia przyjecia wiary chrzescijanskiej i istotne jest to, ze ją przyjmie, a nie kiedy. ale i tak wolałabym miec juz z głowy.
u ciebie sytuacja faktycznie nieciekawa, ale zapewne najlepiej postapicie słuchając siebie.:tak:

reklama
no w każdym razie byłam już w kościele i teraz tylko czekamy aż chrzestny dowie sie o termin operacji - a ma wiedzieć po 15 - no i się okaże włąściwie na kilka dni przed czy teraz czy później - no coż zobaczymy:confused:

zakupiłam małemu ubranko - właśnie dzisiaj przyszło, troszkę duże, o ale była okazja, więc kupiłam. Albo mały podrośnie, albo ubranko troszkę się zmniejszy i będzie git :tak:

URL]

(dlaczego te imagi nie działają??)

Martka ma rację, jest wiele i to od razu na pierwszych (promowanych) stronach (w dziale "okazje/chrzest"). Mi się udało kupić od kogoś za 60 zł (niby nowe, ale pewnie było raz założone, tylko zupełnie tego nie widać, więc zostało sprzedane jako nowe), a u producenta są po 117.

reklama
Do góry