reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chrzciny, roczek i inne uroczystości naszych pociech

reklama
ŻANIU super , że już jesteście po chrzcie Majeczki ;o), ale wiesz co ten proboszcz to naprawdę jakiś nawiedzony :szok: rozmiar szatki i zakaz robienia zdjęć w tak ważnej chwili to jakaś paranoja!!! już ja bym mu dała popalić:angry:
A teście się nie popisali, ale cóż... Zduś to w sobie bo szkoda Twoich nerwów :no:

Co do pieniązków to też wydaje mi się , że lepiej je gdzieś wpłacić, bo nasza Oliwka też dostała dużo pieniązkow tak jakoś się rozeszły nie wiadomo na co i też teraz musimy jej je oddać :-D

Dziewczyny!

Ja będę chyba pierwsza z obchodzeniem roczku, bo już 26 kwietnia. Mój mąż wyjeżdża 29 na 3 tyg i dlatego tak szybko. Podpowiedzcie jakie są u Was zwyczaje na roczek. Obecnie zajmuję się zaproszeniami. Własnoręczne dzieła to moja specjalność. Obowiązkowo ze zdjęciem żeby każdy miał pamiątkę. Podobnie jak przed chrzcinami przeszukałam allegro w poszukiwaniu pomysłów na prezenty- to na prośbę gości. Teraz trwają zapisy na prezenty... Zabawne to, bo niektórzy się spóźniają i potem walka o dany prezent co to sobie go już upatrzyli a ktoś inny w międzyczasie go wybrał. Cieszę się, że nasi goście są tacy zorganizowani. W ten sposób prezenty sa trafione w dziesiątkę. Oczywiście większość, bo nie każdy działa z listą ;-)

To jak? Pomożecie mi zorganizowac ten roczek? Licze na Was.

little me nie wiem czy wy wobec tego obchodzicie roczek przed faktycznym ukonczeniem czy nie, ale ja slyszalam, ze roczek obchodzi sie w takich sytuacjach po skonczeniu rzeczywiscie roczku, a nie przed. w koncu to roczek, a nie nie caly roczek. my tez chcelismy zrobic 2 dni wczesniej i wlasnie uswiadomiono mnie, ze nie bardzo sie tak robi i robimy tydzien pozniej i zaproszenia tez beda. zamowie na allegro, bo niestety nie mam cierpliwosci, by robic je samodzielnie, choc na pewno bym chciala

eeeee, no co Ty szerlock, kto Ci wmoiwl, ze 2 dni przed to jakis problem?? :baffled:

też słyszałam ze urodziny wyprawia sie w dniu lub po nich a nie przed bo niby jakiegoś pecha przynosza życzenia złożone wcześniej hym ale czy to prawda nie wiem i raczej u nas bedzie to 1 urodzinkach 2 dni w sobote zrobie zaproszenia z Maja kupie jakieś ozdoby juz kupiłam balony z napisem roczek i szarfę na okno z napisem 1 urodziny

reklama
Ja tez nic takiego nie słyszalam:baffled:

A my dwie imprezy pierwsza w dniu urodzin niestety o 19.00 bo wszystcy pracuja a druga w niedziele po urodzinach dla rodziny mojego M.

Ozdoby zakupione a tort jeden bedzie taki tylko z napisem Quinten1 jaar a drugi na druga impreze to babcia Quintusia robi.

diddljx0.jpg

Nie mam jeszcze zaproszeń.

Do góry