Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nam ksiądz kazał tydzień wcześniej przyjść, przynieść akt urodzenia oraz zaświadczenia od chrzesnych z parafii, że nie ma przeciwskazań do tego żeby byli chrzesnymi i tyle.Dziewczyny, powiedzcie mi jak wyglądają formalności do chrztu? My się wybieramy do PL w grudniu i chcielibyśmy małą ochrzcić na święta, ale nie wiem czy zdążymy wszystko załatwić. Jak w ogóle się to załatwiai ile kiedy trzeba zacząć?
Jej..... jakie zaświadczenie.....a jak chrzesna jest tu w IE, wierzaca ale nie praktykujaca to co??? do jakiej parafii nalezy??? tu czy w PL???Nam ksiądz kazał tydzień wcześniej przyjść, przynieść akt urodzenia oraz zaświadczenia od chrzesnych z parafii, że nie ma przeciwskazań do tego żeby byli chrzesnymi i tyle.
P.S. A i 100 zł ;-)
widzę, ze tylko ja tu jestem zwyrodnialcem który nie chrzci własnych dzieci
Ja sama jestem osoba niewierząca, mąż niby mówi ze wierzy w boga ale nie praktykuje. Mam dwójkę dzieci i nie mam zamiaru ich chrzcić. Poczekam aż będą w stanie wyrazić swoja wole odnośnie wiary...