• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chrzciny

reklama
my już od jakiegoś czasu kładziemy Krzymka w wanience - pilnujemy główki, ale kładziemy - boję się jak zniesie całą noc w kościele, czy nie będzie zbyt zaspany podczas zanurzenia - wtedy się przestraszy... i takie tam....

jeśli umiecie to wyczarujcie ładną pogodę na jutrzejsze popołudnie - będziemy robić grilla i przydałoby się słońce ;)

ja wczoraj zrobiłam kolejny test na córce :) Rafał zapewne nie pozwoliłby mi na to... Ale taki mam przywilej, że często sama ją kąpie...

Nalałam prawie całą wanienkę wody i Karolina zachwycona ruszała nogami, jakby pływała. Radości bylo strasznie dużo :)

iwosz! spokojnie, będzie dobrze, a Krzymek poradzi sobie i Wy też sobie poradzicie :)

my już raz kąpaliśmy go w dużej wannie - na początku trochę się przestraszył ale potem było już ok

dzięki Kinga! - mam nadzieję, że sobie poradzimy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry