reklama
My od samego początku używamy Bambino i uważam że są bardzo dobre. Fakt czasem zapachu mam już po dziurki w nosie ale widzę ze synek nie ma żadnych uczuleń więc staram się nie kombinować. Mieliśmy tez małe opakowanie białych pampersa i koszmar: zapach strasznie chemiczny i dość suche. Poza tym przerabiałam też z Lidla i nie były najgorsze ale troszke za mały format
Dlatego też ciągle trwam przy Bambino szczególnie ze inne kosmetyki też mam z tej firmy
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Emi_25 pisze:A ja kupiłam ostatnio chusteczki w Leader Price i bardzo jestem zadowolona. Są bardzo wilgotne i grube. Bardzo dobrze połączone więc nie ma problemu z wyjmowniem z opakowania
Polecam.![]()
U nas nie ma Leader Price
mi też bambino wyciągały się wszystkie dlatego zrezygnowałam
biedronkowe denerwował mnie zapach
pampers sensitive fajnie wycierają ale zapach troch ę mydlany
najlepsze pampers z lawendą ale jest ich tylko 63
używam pampers zwykłe zapach ok zgadzam si.ę że jak się wyjmie to sprawiają wrażenie suchych ale jak się wytrze już dupkę to jednak pozostaje mokra nie są tanie ale ja kupuję na promocjach ostatnio kupiłam czteropak za 22zł w selgrosie to wychodzi 5,5 więc taniej niż inne
biedronkowe denerwował mnie zapach
pampers sensitive fajnie wycierają ale zapach troch ę mydlany
najlepsze pampers z lawendą ale jest ich tylko 63
używam pampers zwykłe zapach ok zgadzam si.ę że jak się wyjmie to sprawiają wrażenie suchych ale jak się wytrze już dupkę to jednak pozostaje mokra nie są tanie ale ja kupuję na promocjach ostatnio kupiłam czteropak za 22zł w selgrosie to wychodzi 5,5 więc taniej niż inne
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Dla mnie suche pierwsze 10-15 chusteczek - cos takiego nie powinno mieć miejsca bo wtedy wychodzi że jest ich 60 gdzieś to już lepiej kupić lawendowe
Ale Bambino jakoś po jednej zawsze wyciagam albo nauczyłam sie na dzidziusiach i przytrzymuję paczką a sa lepiej nawilżone i łądnie pachną
Ale Bambino jakoś po jednej zawsze wyciagam albo nauczyłam sie na dzidziusiach i przytrzymuję paczką a sa lepiej nawilżone i łądnie pachną
a dla mnie najlepszejsze sa pampers lawendowe i nivea, i przy tych trwam do tej pory mialam jeszcze tylko dzidzius ale sie koszmarnie wyciagaly wiec poszly do kurzu ;D
a kupuje w promocjach na zapas wiec wychodza taniutko :laugh: :laugh:
a kupuje w promocjach na zapas wiec wychodza taniutko :laugh: :laugh:
reklama