reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
Aleście się rozszalały!!!!!

W biedronce sa fajne body z dlugim rekawem - 2 pary za 12 zł.
Tylko nie sugerujcie sie rozmiarowka na ile co jest miesiecy, bo ja kupilam nr 68, ktore sa niby na 6 miesiecy a Asia ma dopiero 6 tygodni i juz sa w sam raz :-D
oj to trochę ciężko będzie dobrać właściwe

Dziewczyny ja tez sie wam pochwale :-) Kupilam chuste ale nie wiazana, troche sie martwilam ze sobie nie poradze.
Wklejam linka z allegro
Najnowsza Chusta Nosidełko Pouch Hotslings AP USA (869523742) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
juz nie moge sie doczekac kiedy ja dostane :-)
śliczna!!!

Jak to powiedzialy babki z chustoforum to niedlugo kazda z poczatkujacych bedzie miala stosik chust w szufladzie :-D wiec rozsadnie zrobilas kupujac tansza na poczatek :tak: Trzeba oszczedzac fundusze na nastepne chusty :-D

Nauczylam sie nowego wiazania w mojej chuscie i musze powiedziec ze sto razy latwiejszego, a efekt ten sam. Teraz zamotanie sie zajmuje mi sekunde i zawsze jest udane :tak:

Kingula, super ta chusta :)

Tak sie zastanawiam. Jest nas tu troche "chustowych" wiec moze by tak zalozyc osobny watek skoro lubimy sobie o tym pogadac? Na niektorych mamach z zeszlych lat takie watki istnieja:tak:
oj to prawda z tym stosikiem, bo jja mam wrażenie że zaczęło mi odbijać :tak: kupiłabym wszystkie, tylko czemu one takie drogie?????
Co do watku to zakładaj kochana, zakładaj, ja jestem jak najbardziej za :tak::tak::tak:a jak ząlożysz to trzeba poprosić moderatorki żeby nam te ostatnie posty przeniosły, bo od kilku dni nie piszemy o niczym innym jak o chustach...

ja buraczek :-) bo wsystkie czekoladki wcieło :tak: chyba sie pentelce skonczyly :-p
ale jak bede duza to sobie kupie chuste wzorzystą :tak:
kilolek - Ty masz jednobarwną, tkaną, w spokojnym kolorku, nie?

tak, tkaną mam jasno szarą ale marzy mi się Nati kalahari :tak:ale to za jakies pół roku możę, chyba, ze gust mi się do tego czasu zmieni.
Przed chwilą widziałąm na allegro czekoladkki pentelki ale po 67 zł :szok:zaczyna się cenić dziewczyna. Pewnie głownie ten kolor jej szedł

To żeby nie było, ze tylkoja dzisiaj nic nie kupiłam to sprawiłam sobie szarego Medleya :-) to chusta elastyczna, długaśna 5,5. Pochwalę sie jak przyjdzie, bo aukcja nie wygląda ciekawie. Ach, oczywiście używana kupiłam, bo na nową mi kasy szkoda. Tylko znowu szara :eek: dobrze, zę chociaż inny odcień nić ta tkana

ona po 67 ma w opcji kup teraz, a po 34 w aukcjach. Po 67 eystawia chyba tylko po to z eby te po 34 wyglądały na jeszcze tańsze :cool2:
no to dziś zrobiłyśmy troche ruchu w interesie hihi:-D
tę kalahari używaną ktoś wystawiał, dziś mi mignęła, licytowąło ją kilku chętnych, a w kup teraz była za 130 ..

reklama
Do góry