Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
myslisz?
No można spróbować, co tam. Tylko ja w ten czwartek nie mogę, bo mamy wreszcie poradnię preluksacyjną. Może w następny...
tylk ja chciałam uprzedzic, ze ja straszny dzikus jestem i okropnie się obcych ludzi wstydzędlatego tyle siedzę w wirtualnym świecie :-)tu sie nie wstydzę :-)

no chyba, ze ja nie obca 

a propos podobno- jakbyś wiedziała coś o spotkaniu klubu kangura to daj znać, ja się wybiorę, a i Ciebie mogę podwieźć.. Weszłam na ich stronę, ale tam się nic nie dzieje.... a niby w celach mają, że pokazują, dają spróbować się zamotać. Ja bym chciała spróbować sobie elastyczną i tkaną i dopiero wybrać, bo szkoda mi kasy na to, żeby kupowac dwie, a już po 3 razy dziennie alegro przeglądam za chustami, czyli powinnam już szybko kupić, bo za dużo czasu mi na to schodzi![]()

a muszę się Wam pochwalic, ze mój mąż tez zalapał chustowego bakcyla i nawet wykazuje chęć zapisania się na kurs :-) fajnie, muszę cos znaleźć
chyba za mocno chusty zdominowały wątek zakupowy :-(

tylk ja chciałam uprzedzic, ze ja straszny dzikus jestem i okropnie się obcych ludzi wstydzędlatego tyle siedzę w wirtualnym świecie :-)tu sie nie wstydzę :-)
Jak zobacze kogos znajomego na ulicy to zamiast sie odezwac uciekam
A juz nie mowiac o pojechaniu gdzies gdzie sa nieznani mi ludzie. Dlatego musze towarzystwo znalezc na to spotkanie Klubu Kangura

No u mnie na szczescie w Trojmiescie Klub Kangura spotyka sie dwa razy w miesiacu. Teraz chce sie wybrac ale nie mam z kim a samej glupio![]()

fajnieDziewczyny ja tez sie wam pochwale :-) Kupilam chuste ale nie wiazana, troche sie martwilam ze sobie nie poradze.
Wklejam linka z allegro
Najnowsza Chusta Nosidełko Pouch Hotslings AP USA (869523742) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
juz nie moge sie doczekac kiedy ja dostane :-)
a jaki wzór kupilaś?