reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

No to moze ze mna? Na spotkania klubu kungura? Sa dwa razy w miesiacu - Gdansk i Gdynia. Co prawda na prawdziwa nauke nie ma czasu ale z checia kazda mama pomoze sie omotac. Martolinka tez bedzie ze mna jezdzic :-)

Gdzies w polowie lutego bedzie spotkanie w Gdansku. A Tobie bardziej Gdynia odpowiada?

ja na pewno na spotkanie 22 lutego się pisze, co do 13 to mysle, ze raczej tak:tak:powinnam juz miec z głowy dwa ostatnie egzaminy. Chciałabym zainwestowac tez w chuste co nie pojade tam całkiem zielona:tak:

reklama
a mam pytanie ... a raczki moze w nich problem ? gdzie rece dziecka powinny byc? bo ja podkladam je w ten sposob jakby lezal na mnie na brzuchu i moze temu on sie odpycha... moze musi miec je wzdłuż tułowia ?

ja na pewno na spotkanie 22 lutego się pisze, co do 13 to mysle, ze raczej tak:tak:powinnam juz miec z głowy dwa ostatnie egzaminy. Chciałabym zainwestowac tez w chuste co nie pojade tam całkiem zielona:tak:

Ja tez szukam tkanej, i Ty Martolinka tez taka kupisz :-p Bo nasze dzieciaki rosna w takim tempie ze bez sensu elastyczna :baffled:

a mam pytanie ... a raczki moze w nich problem ? gdzie rece dziecka powinny byc? bo ja podkladam je w ten sposob jakby lezal na mnie na brzuchu i moze temu on sie odpycha... moze musi miec je wzdłuż tułowia ?

Kasia, raczki musza Ciebie obejmowac! Asia ma je nad cyckami, dlonie albo prawie pod moimi pachami albo jedna ma tak, a druga sobie susa;-)

Aga4444 to jest plecaczek...
ale do niego potrzeba jest tkana chusta i starsze dziecko...
a i plecaczków sa 2 rodzaje.

gwoli praw autorskich zdjęcie skopiowalam z ekobaby.pl
dzięki:-) fajnie to wygląda:tak:
dziewczyny a czy waszym dzieciaczkom przeszkadzają zamotane ręce bo mój synek owszem chustę lubi ale żeby dłonie miał luźne to by bardziej lubiał:tak:
a ja nie wiem jak to zrobić znam jeden węzeł i tem sposobem ...
dziunka bardzo ładna chusta mi się strasznie takie pasiaczki podobają:-)
kilolek trudno się wiąże chustę tkaną?? bo masz porównanie do elastiku??
kingula super chusta, tak się właśnie zastanawiam między tą twoją a tkaną:tak:
dziunka, etna martolinka jeśli w wakacje też będziecie chodzić na takie spotkania to ja się też do was zapisuję bo na pewno będę w trójmieście:tak: a jeżeli nie to może jakiś zlocik?? katerenki pisała że ona z gdańska więc pewnie też:tak:

Ja tez szukam tkanej, i Ty Martolinka tez taka kupisz :-p Bo nasze dzieciaki rosna w takim tempie ze bez sensu elastyczna :baffled:

Kasia, raczki musza Ciebie obejmowac! Asia ma je nad cyckami, dlonie albo prawie pod moimi pachami albo jedna ma tak, a druga sobie susa;-)
dziunka dobrze wiedziec:-D:-D

dziunka, etna martolinka jeśli w wakacje też będziecie chodzić na takie spotkania to ja się też do was zapisuję bo na pewno będę w trójmieście:tak: a jeżeli nie to może jakiś zlocik?? katerenki pisała że ona z gdańska więc pewnie też:tak:

no to pierwsze plany na wakacje mamy :tak:

My dostalismy "zwisadelko", i chociaz poczatkowo planowalam chuste, to w sumie sie ucieszylam ze tesciowa sie postawila i kupila nosidlo. Jedna Ida go nie znosi, upija ja w nozki, i jest niewygodne. Jak sadze wracamy do chusty. Jesli sie wyrobimy to kupimy chuste juz w przyszlym tygodniu, tu w Poznaniu w Fundacji Bociana. A jesli nie to kupie w Warszawie (bo wracamy do miasta rodzinnego Warszawa za 2 miesiace) - zalezy mi na kupieniu na miejscu - tak zebym mogla przymierzyc chuste i zobaczyc czy mi pasuje. Wole nie ryzykowac przez net

reklama
Do góry