reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

No to my juz po spodkaniu kangurow, dzisiaj było fajnie i milo. Mało nas było tak kameralnie :laugh2:, nauczylam sie w koncu pozadnie wiazac kieszonke, a uwiezcie dalego mi bylo do idealu:happy:

Etna ja myslałam ze moze zlapie Ci dzis na bb i moze przypadkiem bedziesz jechać przez miasto na spotkanie kangurów. M nie zdazył wrozic z pracy do 15 . Prawko mam a autko tylko jedno...No ale wierze ze kiedys dotre tam :) a nie jak sójka za morze:-D

reklama
Etna ja myslałam ze moze zlapie Ci dzis na bb i moze przypadkiem bedziesz jechać przez miasto na spotkanie kangurów. M nie zdazył wrozic z pracy do 15 . Prawko mam a autko tylko jedno...No ale wierze ze kiedys dotre tam :) a nie jak sójka za morze:-D
A ja sie za toba rozgladalam, na zamknietm masz moj numer telefonu,, byla jedna mama z 3 mieszczna dziewczynka, ale nie byla chyba od nas, czy sie myle????? hihihi

A ja sie za toba rozgladalam, na zamknietm masz moj numer telefonu,, byla jedna mama z 3 mieszczna dziewczynka, ale nie byla chyba od nas, czy sie myle????? hihihi

dziunka walczy z grypa zoladkowa.:sorry: nie pomyslałam o tym telefonie. Nastepnym razem nie omieszkam go spisac i Cie jezeli pozwolisz wykorzystac:-D

Ja ostatnio pomyślałam ,że jednak zrezygnuje z chusty:sorry: ale ona mi się śni po nocach, ciągle myśle o niej i mam przed oczami siebie z małym w chuście.To jest obsesja jakaś:eek:.
Jutro zamawiam ją- babylonie. Dziwnie się czuję tak jakby nowy członek rodziny zawitać miał:laugh2:.Czuje sie tak jak przy urodzeniu małego. :-D Pierwsza chusta( pierwsze dziecko), jak ją wyprać(jak malucha umyć),jak ją dobrze zawiązać(jak go ubrać i przewinąć)
Ale porównanie... :laugh2:

moja juz do mnie idzie. nie moge sie doczekac.:tak:pewnie dojdzie jutro albo pojutrze. szkoda,ze za pozno na jutrzejsze spotkanie :-(

reklama
Ja ostatnio pomyślałam ,że jednak zrezygnuje z chusty:sorry: ale ona mi się śni po nocach, ciągle myśle o niej i mam przed oczami siebie z małym w chuście.To jest obsesja jakaś:eek:.
Jutro zamawiam ją- babylonie. Dziwnie się czuję tak jakby nowy członek rodziny zawitać miał:laugh2:.Czuje sie tak jak przy urodzeniu małego. :-D Pierwsza chusta( pierwsze dziecko), jak ją wyprać(jak malucha umyć),jak ją dobrze zawiązać(jak go ubrać i przewinąć)
Ale porównanie... :laugh2:

:-D:-D:-D witamy w klubie anonimowych chustoholikow :-D

Do góry