reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
Dziunka sprawa cała wygląda nieźle.
A ja chustę dziś odebrałam i jest ślicznie błękitna z ładnie wykończonymi innym materiałem końcami :) wiecie co? już bym małą zamotała, a nie umiem i mus czekać do środy :D

Ostatnia edycja:
hmmm jesli Maricczka się nie będzie wiercila przy motaniu to najłatwiejsza będzie kieszonka, ale jesli jest ruchliwa to spróbuj 2x

Jest mega ruchliwa i boję się że mi się wyślizgnie przy wiązaniu. Oglądałam 2x właśnie, czy jak mała odchyli się do tyłu to poły się nie rozsuną i nie wypadnie??

nie ma szans. poły są dużo szersze od małej. Musisz dobrze rozciągnąć od kolanka do kolanka, to czego masz nadmiar zbierasz pod kolankami (tak żeby przy szyjce było gładko) jak wsadzisz małą to musisz odwiązać węzeł i pociągać po kawałku by dobrze dociągnąć. Musi być ciasno do ciebie - jak druga skóra - ty i dziecko to 1.

Najbardziej podoba mi się to 2x, bo Marisia miałaby wolne łapki i trochę swobody, a w razie drzemki mogłabym ją zakryć i miałaby wygodnie :) tylko przeraża mnie wkładanie mojego wierciocha do chusty, żeby nie przewinęła się przez ramię... chyba będę robić to klęcząc na podłodze. O albo na leżąco :-D

edit: na misiu wyszło nieźle :p hehe

Ostatnia edycja:
Najbardziej podoba mi się to 2x, bo Marisia miałaby wolne łapki i trochę swobody, a w razie drzemki mogłabym ją zakryć i miałaby wygodnie :) tylko przeraża mnie wkładanie mojego wierciocha do chusty, żeby nie przewinęła się przez ramię... chyba będę robić to klęcząc na podłodze. O albo na leżąco :-D

edit: na misiu wyszło nieźle :p hehe

lagajka motaj nad lozkiem moze zeby w razie czego na miekkie;) no i zrpb zdjecie jak zmaotasz, ekspertki nasze chustowe ocenia;)

reklama
Ja to się na 2x obraziłam niestety, bo przez tą właśnie ruchliwość Asi nie idzie jej równo podociagać. Więc zaczęłyśmy nosić się w kieszonce z rączkami na wierzchu a jak idzie spać to chowam. No i oczywiście w plecaku ;)

Do góry