reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

chusty

dziewczyny powiedzcie mi... motacie dzieciolki na plecach juz??
Dzis pierwszy raz probowalam i kurde nie potrafie.... no boje sie ze mi mloda wyskoczy nagle
ona jak tylko poloze ja na plecy odginac mi sie chce do tylu. Tzn podpiera sie na rekach i glowe odchyla...
nie potrafie jej okielznac...
jak Wy sobie radzicie??

reklama
mi w chuscie poprostu wygodniej isc z 3 pietra z psem na spacer a psa mam nie wychowanego, ciaga na lewo i prawo.. latwiej mi nad nim zapanowac gdy mala w chuscie niz z wozkiem.

My kochamy sie chustowac ;-) Mloda spokojna jest, po ok 10 min zasypia w niej. Czasem jak wyspana to sie rozglada, lubimy to :tak:
Nadal jednak nie potrafie motac na plecach :sorry:

mrsmoon a jaka masz?
dubeltowka no to juz Wasza decyzja heheheh, mi bardzo wygodnie w chuscie jest :tak: i wole to niz schodzic po wozek do piwnicy z psem i dziecmi i targac go z piwnicy po schodach.... pozniej wyciagnac mloda na rece i schodzic po schodach w dol z psem i Fruciem u boku i mloda na rekach... a nie daj boze zakupy jeszcze mam to poraszka na calego a tak w chuscie cyk na dol, rece wolne i chyc na gore po spacerku ;-)
Ale fakt mloda lekka sie nei robi juz ;-)

larvuniu fajnie Wam, oby tak dalej, w chuście chyba nie czuć aż tak tego ciężaru? Ile Misia waży? Ja ostatnio z m-c temu zachustowałam Maję w domu i zasnęła po 10min:tak:ale chyba nie przepada za chustą, bo jak wiążę to się wyrywa...
mamy girasol miętę wodną, chusta sama w sobie super - bardzo miła i miękka, no i kolorystyka fajna
A plecaczek chyba jest dość trudny - bez pomocy drugiej osoby bym się na pewno nie odważyła

reklama
mrsmoon nie mam pojecia ile wazy :sorry: w listopadzie wazyla 7,600 ;p
no niby w chuscie sie ciezar rozklada fajnie ale ja mam i tak plecy skitrane i mnie biola nawet jak jej nei nosze...
ja na waszym miejscu bym nie sprzedawala, moze sie przyda jeszcze na wiosne/ lato?
kurcze ja bym mogla caly czas chustowac :-D

kurde pokaz jak ta chusta wyglada, moze na allegro sa takie? nie potrafie znalesc jaka to...

Do góry