reklama

chusty

reklama
Manduca bedzie dobra dopiero za pare miesiecy, mierzylismy sie i ma za szeroki panel. Dopiero gdzies dla 7 mies jest ok. A te wewnetrzne gatki dla noworodka sa za male. W manduce jak sama pani sprzedawczyni mowila, jest luka dla dzieci miedzy 3 a 7 mies.
a ja wlasnie kupuje tkana uzywana....
Ale manduke chyba na jesieni tez kupimy.... Xchyba ze namowie M na doux-doux :cool2:

ehhh i tak i tak nie dobrze :/ M. ma mi przebic aukcje rano na uzywana chuste! najgorsze, ze nie pisza czy elastik czy tkana! pozniej najwyzej zakupie manduca.

hej dziewczyny.
potrzebuje w trybie pilnym kupic chuste.. nie moglam sie zdecydowac, ale w koncu postanowilam, ze kupie elastyczna. Lila ma juz prawie 6.5 kg, ale mi wlasnie ta chusta bedzie potrzebna na najblizsze 4 miesiace, w okresie wakacyjnym. I musi sie szybko i latwo wiazac, wiec tkana odpada. Chodzi o to, abym coreczke mogla-hop siup-wsadzic do chusty.
Jak myslicie, bo ja w tym temacie zielona, czy taka chusta jest odpowiednia?

MAGNOLIA elastyczna (Standard) ok.cen. - Sklep internetowy NATIBABY

potrzebuje ja dzis zamowic.

reklama
Witam
chcialam zamowic chuste doux doux, ale okazalo sie, ze tymczasowo realizacja zamowien wstrzymana..
patrze na stronach holenderskich, bo latwiej bedzie z dostawa. duzo chust ma rozna dlugosc, czy mozecie dac mi jakies wskazowki, jaka dlugosc najlepiej wybrac? nie wiem, czym mam sie kierowac, jesli chodzi o dobor dlugosci..

mam tu taka chuste.. ale zastanawiam sie, czy jest dobra? bo cena jest podejrzanie niska...

http://www.slingomama.nl/nl/calin-bleu-4-60-meter/873-calin-bleu-mystic-cloud-4-60-m.html

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry