Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Manduca bedzie dobra dopiero za pare miesiecy, mierzylismy sie i ma za szeroki panel. Dopiero gdzies dla 7 mies jest ok. A te wewnetrzne gatki dla noworodka sa za male. W manduce jak sama pani sprzedawczyni mowila, jest luka dla dzieci miedzy 3 a 7 mies.
a ja wlasnie kupuje tkana uzywana....
Ale manduke chyba na jesieni tez kupimy.... Xchyba ze namowie M na doux-doux
ehhh i tak i tak nie dobrze :/ M. ma mi przebic aukcje rano na uzywana chuste! najgorsze, ze nie pisza czy elastik czy tkana! pozniej najwyzej zakupie manduca.
hej dziewczyny.
potrzebuje w trybie pilnym kupic chuste.. nie moglam sie zdecydowac, ale w koncu postanowilam, ze kupie elastyczna. Lila ma juz prawie 6.5 kg, ale mi wlasnie ta chusta bedzie potrzebna na najblizsze 4 miesiace, w okresie wakacyjnym. I musi sie szybko i latwo wiazac, wiec tkana odpada. Chodzi o to, abym coreczke mogla-hop siup-wsadzic do chusty.
Jak myslicie, bo ja w tym temacie zielona, czy taka chusta jest odpowiednia?
Sencilla nie znam się na tych elastycznych chustach, mam tkaną. Ale z tego co wiem, jeśli jest to chusta natibaby to będzie ok. Oni mają dobre jakościowo chusty.
Witam
chcialam zamowic chuste doux doux, ale okazalo sie, ze tymczasowo realizacja zamowien wstrzymana..
patrze na stronach holenderskich, bo latwiej bedzie z dostawa. duzo chust ma rozna dlugosc, czy mozecie dac mi jakies wskazowki, jaka dlugosc najlepiej wybrac? nie wiem, czym mam sie kierowac, jesli chodzi o dobor dlugosci..
mam tu taka chuste.. ale zastanawiam sie, czy jest dobra? bo cena jest podejrzanie niska...