Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rodziłam na Lubartowskiej.Monika najwazniejsze ze jestescie w domkupowiedz mi tylko gdzie rodzilas?
Rodziłam na Lubartowskiej.
Agatko moja koleżanka chwaliła ten szpital więc tam poszłam. Na Jaczewskiego nie przyjmują na porodówkę bo nie mają miejsca, a Staszica odradzała mi mama za co potem bardzo mnie przepraszała :-( Fakt ze szpitala zadowolona nie jestem.
Mój mąż zakochał się w synku i świata poza nim nie widzi. A co do symptomów porodu to mnie niepytaj bo mnie wzieli z łapanki 
Pixelko okulary pewnie by były lepsze a on miał taką jakby frotkę którą ciągle ściągał. Teraz też jest jeszcze troszkę żółty i boję się powrotu do szpitala, ale może mu przejdzie.Monia_M bardzo dzielna byłaś, szpitala nie znam ale ciesze sie, ze szybko was wypuścili po porodzie bo nic tak dołujaco nie działa jak szpital.... ja i Wiki 5 dni w szpitalu siedziałysmy i tez miała te okulary i lampy więc wiem co to jest czuwać i widziec podwójnie....dobra robota mamuśka :-)
Ale po tym co słyszałam co się działo na porodówce dziękowałam Bogu za cc.
a do tej pory bylam wyluzowana