reklama

Ciaza - archiwum

reklama
Dominiko, Carmi - nie taki diabel straszny jak go malują :-D Minutka, dożyjesz swojego dnia i swojej godziny i zobaczysz czym to pachnie hehehe

Dominiko, Carmi - nie taki diabel straszny jak go malują :-D Minutka, dożyjesz swojego dnia i swojej godziny i zobaczysz czym to pachnie hehehe

Ale ja sie wcale nie boje, wrecz przeciwnie. Z dnia na dzien jestem bardziej podekscytowana. Serio. Sama sie dziwie. Moj maz juz sie stresuje, moja mama tak samo bo mowi, ze pewnie urodze za nim ona przyjedzie a ja sie z nich smieje. :-)
Chocby to Oni rodzic mieli :-D:-D

Taaa, Dominiko a przyjdzie co do czego to będziemy się drzeć: jaaaaaaaaaaa nie chcę!!!!!
Minutko, nie przeżyjesz, nie zobaczysz :-D samo przyjdzie :-)

A tak powąznie to został miesiąc... o kurde ale czasisko zasuwa...

Ciche? ciekawe :-D ja tam też byłam grzeczna do czasu skurczy co minutę, wtedy zrobiłam się gorsza niż jakiś blokers rzucałam mięchem że szok :-)
a i tak byłam szybka pierwszy poród i 7 i pól godziny... a teraz liczę na 3 :-D jak u naszej Agatki :-D:-D

Tak szczerze to moj porod zaczal sie odrazu od skurczy ktore byly co 2 minuty i tak przez 18 godzin. Jedyne co, no to skurcze stawaly sie dluzsze i bardziej bolesne. Teraz mam tylko nadzieje, ze bedzie szybciej :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry