reklama

Ciąża bliźniacza

Witajcie moje kochane :)
Będzie tak zupa pomidorowa, a potem kurczak na ostro + sałatka do tego...mniam :D
A na deser natomiast będzie...będzie tort z malinami ( maliny miałam w zamrażalniki a raczej mam jeszcze 6 pudełek :O ) i malinki będą w środku ciasta a również na wierzchu :D
Mimo tego,że się źle czuję chcę żebyśmy dziś w trójkę zjedli pyszny obiad :)
* Zauważyłyście dziewczyny,że my nigdy się nie chwalimy,że do nas koleżanki, przyjaciółki przychodzą na niektórych forach tak się chwalą,że to jest porażka :P

Ostatnia edycja:
reklama

karola
- nie wiem jeszcze w którym będę rodzić :-) u mnie cyrki z ginką wyszły obraziła się na mnie że poszłam na wizytę do innego lekarza i powiedziała że teraz już mam do niej nie przychodzić..i wiesz postanowiłam że 27 list. pojadę do szpitala do wawy - mam skierowania do trzech...i położę się to mnie zbadają serce osłuchają..

Dziś przyszedł wózek....czysty,pachnący...suuuuuuperrrrr :-D

u mnie dziś grochowa...:-) a na deser ....ciasteczka,delicje...
Pogoda do dupy taka smutna,pochmurno :-)
tak liczę że ja do 4 tygodni i urodzę :-) hihihi

Fantazjowa - chyba zjecie w szósteczke :):):)
Ja zaczynam moj urlop macierzyński od poniedziałku. Trochę wcześnie, ale w przeciwnym razie nie zostałby mi przyznany, bo zwolnienie przekroczyło by dozwalająca liczbę tygodni. U nas jest 52 tygodnie : 26 płatnego i 26 niepłatnego,chyba, że masz inaczej w umowie. W moim przypadku płacą mi za 39 tygodni: pierwsze 6 tygodni 90% wynagrodzenia a pozostałe 33 urzędową kwotę.

Dziewczynki - podeślijcie jakiś obiadek, ja od wczoraj nie mam siły na nic. Czekam na wyniki badań i strach tak mnie sparaliżował, że nie jestem w stanie nic zrobić. Siedzę i sprawdzam tylko skrzynkę czy już są. Nie nawidzę tego czekania.

Paulinka - fajna pani doktor niech ja .....
Lepiej wklej zdjęcie wózka na pocieszenie.

Domi - gratulacje kochana, czekamy na relacje jak dojziesz do siebie no i na zdjęcia tych kochanych pyszaczków.

Sylwina - odezwij się koniecznie po wizycie

Tossa, Youstta - co u Was ????

Ja rezygnuję ze słodyczy,dość już.
:-)
też bym miała dość po takich pysznościach jak rurki z kremem. Ja ostatnio wchłonełam paczkę kasztanków, przegryzłam paluszkami słonymi i na dokładkę zjadłam puszkę brzoskwiń. Myślałam, że puszczę pawia. Ale po 2 dniach była powtórka, tylko zamiast kasztanków dorwałam raffaello

Ostatnia edycja:
Ojjj ale pyszności robicie, dziewczęta!
Ja dzisiaj nie wymyślam- pierogi odgrzeję hehe.
Palinka no i ja też już za niecałe 4 tyg. powinnam się rozwiązać. Kurcze, jak to zleci!
Powiem Wam, że się w końcu zabrałam i spakowałam dzisiaj torby- do szpitala i dla dzieci.
Zamówiłam też jeszcze jeden kombinezonik ciepły na drogę jak będziemy wracać ze szpitala i chyba zamówię wózek. Popłaciłam rachunki i jestem spłukana do końca miesiąca heh.
Walawenderki a jak to jest z tym macierzyńskim? Tego się nie załatwia dopiero po porodzie? I ja myślałam, że nam przysługuje 31 tygodni.

Agatko- nie wyobrażam sobie siebie w 39-40 tygodniu ciąży.. jak teraz ledwo leżę,mało chodzę a o siedzeniu nie wspomne...chce donosić do bezpiecznego dla chłopców czasu i się rozpakuje..

ja też mówiłam że dość ze słodyczami ale wytrzymam góra dwa dni i znowu je jem :-)
zaczyna mnie brzuszek boleć lecę się kłaść:-) ojej i mam takie malutkie skurcze już prawie co dzień..

a czytałam na grudniówkach że salsik-( pisała kilka postów u nas) urodziła dwie dziewczynki.

reklama
volka -Słońce nie wiem do końca jak jest w kochanej Polszy, ale w UK tak to jest liczone. Nie zapomnij , że wciąz Ci przysługuje urlop wypoczynkowy. U mnie liczone jest według mojej umowy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry