Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczynki - własnie otrzymalam sms .Nasza Ewcia (EWAw1) też w szpitalu na obserwacji . Dostała niereguralnych skurczy .:-(
Agatko - odpoczywaj jak najwięcej, goń chłopaków do pomocy.
Youssta - jak po wizycie ??? Mam nadzieje, że Ciebie nie zostawili w szpitalu.
oooo biednaa ja wlasnie niedawno pisalam do niej na BB...
Na usg było widać jak bardzo nisko jest chłopiec i jak "napiera" na moją szyjkę. Lekarz zwiększył mi dawkę Fenoterolu do 6 na dobę.. pozwolił mi zostać w domu pod warunkiem bezwzględnego leżenia. No i jakby się coś działo to mam już przyjechać do niego bezpośrednio do kliniki.
Tak sobie myślę że skoro Ty dajesz radę z trojką to ja też sobie dam :-) Z nianią się też już dogadałam że jak urodzą się bliźniaki to ona będzie przychodziła na godzinkę- dwie zabierać Maję na spacery, mieszka za rogiem więc dla niej nie będzie to problem. Wyprawka prawie zrobiona, jeszcze tylko monitory oddechu i leżaczki, ale wciąż nie mogę się zdecydować

ale twardnieć zaczął mi w 19tc.. Powodzenia na wizycie
fantazjowa: Sto lat Sto Lat) Spelnienia wszystkich najskrytszych marzen i duzoooo duzo cierpliwoci przy dziewczynkach
![]()
Kochane Monia jedzie jutro do Łodzi.Tossa cytuję słowa Moni-niech mi Tossa zarezerwuje łóżko koło siebie.
Już nie wiem czy Fantazjowej składałam życzenia.
STO LAT KOCHANA FANTAZJOWA![]()
Hej Kochanae, ja tylko na chwilkę.
Melduję się, że ja już rozpakowana. w czwartek miałam od razu cesarkę z powodu zakażenia GBS, no i córa dalej była poprzecznie.
Maluchy urodziły się z wagą: Wojtuś 2950 g i 52 cm, Magda 2700 g i 50 cm. Przesyłam zdjęcia i pozdrawiam WAs!!
Palinka, trzymam kciuki :*