Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja od 19tc miałam jazdy ze skróconą szyjką, nawet miałam krótszą niż Ty - 25mm, od 31tc rozwarcie a tu zaraz 36tc mi wyskoczy. Tylko ja na wspomagaczu jadę, fenoterolu. Ty pewnie też go dostaniesz bo to standard przy szyjce i skurczach. Powodzenia w tym szpitalu
Na wigilię przyjadą teściowie i oni przygotują całą wyżerkę. Ja nie dałabym rady nic zrobić, przyzwyczaiłam się do lenistwa, w końcu już 4 miesiąc leżę
Jakby się dało to chciałabym urodzić na początku sycznia, ale to będzie 38tc, więc szanse dotrzymania są niewielkie
, do wczoraj mówił ze nie ma wskazania do cc. Ale.. powiedział że porozmawiamy o tym za tydzień, no bo przecież co mamy ustalac dzisiaj jak możemy za tydzień a każda wizyta to 150zł dla niego.Więc nie dostałam żadnego skierowania, nic. Nie mam już do niego cierpliwości.. Mam nadzieję że jak zacznę rodzić to jak on będzie miał dyżur w szpitalu i zrobi mi cc. Dobrze że już końcówka, bo już mnie te cotygodniowe wizyty kosztują dużo nerwów no i pieniędzy.
nigdy nie mierzył mi szyjki przez usg więc nie wiem jaka była na początku....ech....zawsze jak wkładał palce to mówił: bardzo dobrze, ponad 2 cm. Ale coś czuję, że palcem to można sobie mierzyć.....Teraz to już d...Póki co nie będę się tym stresować....chyba muszę mu ufać...
Myśmy otworzyli sklep z łazienkami, więc trudno by było zostawić wszystko i wrócić z dnia na dzień. A do tego dochodzą kredyty, które chyba nasze dzieci skończą spłacać 
. Od początku sami oddychali i dostawali tylko tlen do noska. Od środy radzą sobie świetnie bez dodatkowego tlenu