Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszytsko wskazuje , że do końca nastepnego tygodnia będą chcieli doprowadzić do rozwiazania, ze względu na problem z płytkowoscia plus scan dopplerowski mojej córeczki wciąż jest w górnej normie. Wczoraj dostałam druga dawke sterydów, więc o płucka maluszków jestem spokojna. Czekam do poniedziałku na powtórne badania krwi i KTG. We wtorek mam mieć USG i maja podjać ostateczna decyzje co i kiedy. Mój ginekolog dodał na otuchę, że teraz już nie walczymy o tygodnie ale o dni . Mam być nastawiona na poród w innym mieście (choć z tego się nawet cieszę) i ewentualna transfuzje. 
Mam pytanie do mam które juz urodziły-w którym tygodniu przyszły na świat Wasze bliźniaczki?Bo mi cały czas kazdy zadaje pytanie jak taki chudzielec jak Ty donosi te dzieci?szczerze denerwuje mnie to i tremuje zarazem...I ile ważyły Wasze pociechy w tyg.w którym przyszły na świat?Za mną non stop chodzi teściowa i gada za uszami że musze dużo jeść to dzieci będą miały dobrą wagę...A wy dziewczyny jadłyście,jecie w miare rozsądku?Mniej czy więcej?Przepraszam za tyle pytań na raz,ale od takich podstawowych pytań muszę zacząć...
Mamusiom rozpakowanym pociechy z Maluszkow , a Mamusiom w trojpaczku Szczesliwego rozwiazania i dotrwania w Stanie Blogoslawionym jak Najdluuuzej !!