Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny, wszystkiego dobrego w Nowym Roku...
nie mam czqsu niestety wszystkiego nadrobic, ale wiecie moze co z Yousta??
pozdrawiam :*[
Jestem od niedawna na tym forum ale z tego co wiem Yousta urodziła 3kg szczęścia![]()
Będzie dobrze,musi być cały czas sobie to powtarzam.Mam pytanie do Was czy Wam też tak twardnieje bądź twardniał brzuszek?Bo mi dość często:-(Hej laski,byłam u koleżanki.Widziałam jej niunia,super bobas.Jestem tylko przerażona ,że 2-je takich bąbli będzie.
Tzn.10 dni temu,na ostatniej wizycie lekarz przepisał mi no-spę forte,ale początkowo brałam po pól tabletki czasem 3xdziennie,a od wczoraj łykam cała 2xdziennie i jak łyknę tak o 8 rano to gdzies do godz 15 jest ok,więc wypijam magnez o druga tabletkę biorę o 20.Szczerze to troszkę sie boję brać no-spę w większych dawkach bo myslę że zaszkodzi maluchom ale skoro Ty bierzesz 3xdziennie...juz sama nie wiem.Ale dziękuje za odpowiedź.Jak będziesz chciała jeszcze coś mi podpowiedziec w tej kwestii do będę bardzo wdzięczna i oczywiscie inne dziewczynyA bierzesz no-spę? Ja biorę 3x forte od samego początku.