Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też łykam nospę ale tylko jak czuje ze rozciagam się... a do tego magnez 2*1 bo mi troche dłonie puchna i drętwieja. a ostatnio znalazłam aktimel z magnezem i polecam go... dla mnie super sprawaA bierzesz no-spę? Ja biorę 3x forte od samego początku.
Mnie też boli brzuch jak leżę a zwłaszcza po prawej stronie-dzidziuś jest nizej położony i rzadziej też odczuwam jego ruchy niż malca z lewej strony.Też tak macie z ruchami dzieciaczków bo czasem to sie niepokoję,może też i nie potrzebne bo dziś dopiero 16tydzień ale jeżeli czuć tego z lewej to i z prawej też powinnam z taką samą intensywnością.Wizyte mam za 9 dni i tyle pytań do lekarza...jak wszyscy to wszyscyja już nie wytrzymuje czasami, tak mnie brzuch boli. Z tygodnia na tydzień coraz gorzej jest a moja lekarz mi tylko mówi, że mam leżeć,a mnie jak leże też boli
od czasu do czasu samowolka i łyknę sobie no-spę, ale chyba zacznę codziennie regularnie brać, bo tak funkcjonować się nie da. I tak długo wytrwałam bez żadnych leków
![]()
Trzymam kciuki za Washej dziewczyny
my nadal się trzymamy dobrze, malutkie kopią nieźle ale nie pchają się na światcałe szczęście!! może dotrwamy do lutego!
no-spę to my wszystkie zalecaną mamy i pomaga![]()
Mnie też boli brzuch jak leżę a zwłaszcza po prawej stronie-dzidziuś jest nizej położony i rzadziej też odczuwam jego ruchy niż malca z lewej strony.Też tak macie z ruchami dzieciaczków bo czasem to sie niepokoję,może też i nie potrzebne bo dziś dopiero 16tydzień ale jeżeli czuć tego z lewej to i z prawej też powinnam z taką samą intensywnością.Wizyte mam za 9 dni i tyle pytań do lekarza...