Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi lekarz kategorycznie zakazał ćwiczeń bo powiedział że ciąża bliźniacza jest zawsze wysokoiego ryzyka bez względu na to czy się dobrze czujemy.no własnie jak to jest z ruchami, pytałam kilka postów wyżej...ja nic nie czuję - to normalne?
I ponawiam pytanie o ćwiczenia w ciązyx2, wiecie co radza lekarze?, pozwalaja ćwiczyć?

Dziewczyny jestem już w domku z maluchami, trochę było zamieszania z serduszkiem Kingi ale jak na razie te "najgorsze" rzeczy się cofnęły, le swoje przeszłam. Pozostała niedomykalnośc zastawki trójdzielnej i jakiś drożny otwór owalny, ale lekarz kardiolog powiedział żeby na razie się tym nie martwiła, bo czasami u noworodka to w późnijszym czasie się cofa.
Jutro jak ogarnę wszystko to postaram się wieczorkiem napisać jak było i Was "nadrobić" bo nie miałam neta w domu.
Bliźniaki są przekochane, jestem nimi oczarowana.:-)
buziole![]()