reklama

Ciąża bliźniacza

Ja też mam abonament w Enel-Medzie i tam chodzę do dr Brockiej a dr Marzena Dębska z bielańskiego to żona prof. Dębskiego z tego szpitala.

Jeśli chodzi o wiaderko to w Szpitalu MSWiA używają ich w opiece nad noworodkami :) (no chyba że to reklama produktu na ich stronie internetowej) dlatego pytam mamy co sądzą o tym wynalazku.

reklama
Agatko Kochana najlepszego dla Ciebie i maleństw:)Mam nadzieję że się dobrze czujecie i oby maluchy jak najszybciej wagi nabierały:-)

Ja mam problem z internetem od paru dni...poza tym od wczoraj kiepskie samopoczucie,ból głowy a dziś ciągnięcie w dole brzucha i mam wrażenie że jedna dzidzia kopie mnie po szyjce macicy:confused: Też miałyscie tak kiedyś?Do tego też jakies luźne stolce i nie wiem od czego...kurcze jak nie urok to....

volka cudowne maluchy:)

walawanderki fajnie że wytrzymałaś do 37 tyg ja też tak chcę:tak:A gdzie mieszkacie teraz skoro mąż z Konskich?Fajnie spotkac kogos z okolic:-D

coś w tym jest :)

jejku a ja znowu mam problem ;( myślałam że to przez to pobranie krwi dzisiejsze ale już mam wątpliwości :( leżę i mam wrażenie że mam skurcze w brzuchu....niby nic się nie dzieje a tu nagle przeszywający ból czuje nie jest mocny ale czuję go i jest niemiło :( poza tym w toalecie wszystko rzadko o co chodzi :( co mam robić :dry:

widzę że jesteś w 17 tyg ciąży a umnie w tym czsie też występowały takie bóle i twardnienie brzuszka,mi lekarz powiedział że to macica sie rozciąga podwójnie i będą częstsze takie bóle więc kazał łykac no-spę i leżec dopóki nie przejdzie. Ja też mam problem z luźnymi stolcami jak nie przejdzie do jutro to zadzwonie do gina:tak:

dziękuję za odpowiedź, no właśnie te stolce mam luźne no i ten ból co jakiś czas na wysokości pępka tak jakby skurcz nie skurcz jakby ból w jednym miejscu i promieniował sama nie wiem jak go nazwać :-(martwię się czy aby na pewno wszystko jest ok....jak jutro będzie to samo to pojadę do szpitala....myślisz że do jutra spokojnie poczekać??

Agata trzymam kciuki za całą waszą trójeczkę, powodzonka i niech bąble rosną duże i szybko :-)

Ja też mam abonament w Enel-Medzie i tam chodzę do dr Brockiej a dr Marzena Dębska z bielańskiego to żona prof. Dębskiego z tego szpitala.

Jeśli chodzi o wiaderko to w Szpitalu MSWiA używają ich w opiece nad noworodkami :) (no chyba że to reklama produktu na ich stronie internetowej) dlatego pytam mamy co sądzą o tym wynalazku.

zgadza się to jest jego żona, dlatego tym bardziej polecam;-)

Nie bardzo kumam jak to szpital używa ich w opiece nad noworodkami? Chcesz powiedzieć że myją w nim noworodki? Wiesz jak wygląda mycie noworodka w bielańskim? Wpadają babki biorą dzidzię, przekładają przez rękę i myją pod kranem - z tego co wiem to tak jest w większości placówek:-) Nie patyczkują się bo nie ma na to czasu.

A w bielańskim wszędzie wiszą reklamy J&J jako firma która jest najlepsza dla noworodka a wiadomo że raczje mamy nie używają produktów tej firmy bo uczulają - czasem takie "polecanie" to jedynie chwyt marketingowy i zwykła reklama:tak:

Agatko trzymam kciuki żeby dzieciaczki szybko nadrobiły i żebyście wracali do domu! Dużo zdrówka!

zgadza się to jest jego żona, dlatego tym bardziej polecam;-)

Nie bardzo kumam jak to szpital używa ich w opiece nad noworodkami? Chcesz powiedzieć że myją w nim noworodki? Wiesz jak wygląda mycie noworodka w bielańskim? Wpadają babki biorą dzidzię, przekładają przez rękę i myją pod kranem - z tego co wiem to tak jest w większości placówek:-) Nie patyczkują się bo nie ma na to czasu.

A w bielańskim wszędzie wiszą reklamy J&J jako firma która jest najlepsza dla noworodka a wiadomo że raczje mamy nie używają produktów tej firmy bo uczulają - czasem takie "polecanie" to jedynie chwyt marketingowy i zwykła reklama:tak:

Agatko trzymam kciuki żeby dzieciaczki szybko nadrobiły i żebyście wracali do domu! Dużo zdrówka!

Centralny Szpital Kliniczny Klinika Położnictwa, Chorób Kobiecych i Ginekologii Onkologicznej - Lecznictwo szpitalne -

Tak twierdzą, że używają do kąpieli leczniczych - to mnie również zastanowiło bo wiem jak to wygląda w szpitalach, poza tym przeraziło mnie dziecko w wiadrze :)

dziękuję za odpowiedź, no właśnie te stolce mam luźne no i ten ból co jakiś czas na wysokości pępka tak jakby skurcz nie skurcz jakby ból w jednym miejscu i promieniował sama nie wiem jak go nazwać :-(martwię się czy aby na pewno wszystko jest ok....jak jutro będzie to samo to pojadę do szpitala....myślisz że do jutra spokojnie poczekać??

Agata trzymam kciuki za całą waszą trójeczkę, powodzonka i niech bąble rosną duże i szybko :-)

Jeżeli ból bedzie nie do zniesienia to lepiej na izbę,jeśli no-spa nie pomorze...a może to ból od biegunki?Ja sama jestem straszną panikarą a mój mąż pociesza że bedzie ok itp itd Dla mnie trzy tygodnie miedzy wizytami to dłuuuga odległość bo zawsze cos mnie nie pokoi i mam 1000 pytań do lekarza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry