Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ehh szkoda gadać, jestem wykończona psychicznie przez cały ten pobyt w szpitalu.Mam swietnego specjaliste, ktory prowadzil mi ciaze. Jesli jestes zainteresowana zapraszam na priv.Witajcie
Jestem tu nowa i z góry przepraszam jezeli zapytam o cos co juz sie wczesniej pojawilo.Zaczelam czytac forum ale jest ta duzo postow ze nie sposob tego przeczytac
Jestem w 9 tygodniu ciązy blizniaczej, jednokosmowkowej dwuowodniowej i chcialam zapytac czy mozecie zaproponowac jakiegos lekarza np. z warszawy, ktory specjalizuje sie w tego typu ciązach, bo narazie jestem zielona w tym temacie.
Z gory dziekuje i przep[raszam jezeli ten temat byl juz poruszony.
Sylwia

jadę sprawdzić co się dzieje...rozmawiałam z moją gin i kazała jechać bo nie ma na co czekać lepiej chuchać na zimne,trzymajcie się pozdrawiamy
Ogladalam wiadomosci, a tam w gorach po metr sniegu, obleeeed, ja tek chce:-) U nas wyjatkowa bida w Wlkp w tym roku, bialo bylo az przez jeden dzien, szal zaiste