magda85-gdańsk
Fanka BB :)
Magda jak możesz wrzuć swój brzuszek to porównamy
Dziewczyny co sądzicie o kupnie wózka poczekać jeszcze czy powoli zacząć już poszukiwania i kupić![]()
ja uważam jak yummy muumm, i tez nie mam wózka
a to moja wymarzona fura
PROMOCJA EASYWALKER DUO 2011 GONDOLA GRATIS! (2089863821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bardzo sie cieszę i wam gratuluje. ciesze sie, że mąż przejrzał na oczy naprawdę superMagda- dzięki, że pytasz. Ostatnio nic nie piszę na ten temat, bo odpukać wszystko rewelka! Odkąd zaczął chodzić na terapię już jest dobrze a po urodzeniu chłopców to już w ogóle. Zajmuje się chłopakami jak należy (wychodne na kawę też dostaję i wcale się nie boję go samego zostawiać, bo wiem, ze się nimi dobrze zajmie). Ze starymi koleżkami nie ma kontaktów, także jestem dobrej myśli!![]()
a jak sprawy cycuchowe? jesteście dalej na piersi?
Volka a jak tam sprawy sexoweDajecie juz rade?
Jesli moge spytac to jakie masz plany w kwestii zabezpieczenia- nie ukrywam ten temat ostanio mocno mnie nurtuje
moje stadko mi zdecydowanie wystarczy
![]()
mnie tez mega nurtuje...mam mega przeczucie, że jeszcze kiedys wpadniemy..nie wiem czemu, ale przeraża mnie to
namówie męża na jakieś foto i spróbuje wstawić
u nas ok, chociaz młody ma trochę kaszel i katar. obudził sie przed 4 i nie mogłam potem zasnąć..ale za to pospalismy prawie do 8:30. u nas pada snieg, ale wczoraj była ładniejsza pogoda, bo dzis nie ma słonka.
miłego dnia
moje stadko mi zdecydowanie wystarczy
do tego w nocy brzuch mi sie stawial, wiec prawie nic nie spalam:-