Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Yummy gratuluję wagi dzieciaczków!Dobrze,że ta torba się jeszcze nie przydała.My za tydzień mamy wizytę i aż boję się wagi moich laleczek,bo pewnie nie są duże

A poza tym od 33tc wlasnie ponoc dzieciaczki najbardziej przybieraja, wiec zaloze sie, ze juz maja ponad 2 kilosy!!hej, ja miałam narazie raz mierzoną u mojej gin i miała 4,5 cm a potem poszłam do szpitala i okazało się, że jest 2.5 teraz byłam u niej na wizycie ale to tuż po szpitalu i kazała mi przyjść do kontroli za dwa tyg 13 lutego na spr szyjki czyli mam rozumieć że można to wyleczyć lekami tzn zahamować czy coś?? bo nie ukrywam że mnie to bardzo martwi i myślę cały czas o tym :-(Agucha1986 mi szyjka też zaczęła się skracać w jakimś 23 tyg ale leki pomogły i się wszystko poprawiło i do tej pory dała radę, bądź dobrej myśli, też u mnie dwie dziewczyny:-)
super, sie czyta takie postyA ja Wam dzieczyny powiem, że po tym wsystkim czego ja sie nasluchalam w ciazy jak to bedzie ciezko, a z dwojka to juz w ogole! to jestem mile zaskoczona. Radze sobie czasami nawet sama. W tej chwili jeden lezy na kolanach a drugiego trzymam na rece a druga reka pisze hehe. I powiem Wam jeszcze w tajemnicy- mam ochote bardziej o siebie dbac o dziwo! wiec nie taki wilk straszny![]()
Czesc dziewczyny jak samopoczucia w ten mrozny poranek?dzisiaj mam wizyte u lekarza i juz zaczynam sie stresowac czy wszystko bedzie ok z chlopakami(tez pewnie tak macie).Powiedzcie mi czy puchna wam nogi?czy to woda zatrzymuje sie w organizmie?czuje sie juz sloniowata a to dopiero 25 tydzien sie konczy
nie wiem co bedzie za nastepne 5
P.S. Czy ktoras wie moze co wywinelam ze suwaczek mi sie nie wyswietla a jedynie link do niego??![]()
Tossa śliczne maluszki
ja na prośbę niektórych pochwalę się brzuszkiem jeszczetak z wczoraj
Zobacz załącznik 431878
Zobacz załącznik 431883
Czeeeeeeesc laleczki
Wlasnie wrocilam do domu- co najwazniejsze!:-) To na pewno dzieki waszym kciukom dziewczynki- wszystkim bardzo bardzo dziekuje!Szyjki nie mierzyl dzis w usg, tylko lopatologicznie i wyglada na to, ze jest bez zmian:-) Biocenoza wyszla ok, a zwiekszona wydzielina od skurczy macicy- normalne na tym etapie
Na ktg wyszly niezle skurcze, ale najprawdopodobniej z powodu spoznionej tabl. fenka, przy drugim dzidziusiu juz ich nie bylo
:-) Ale najwazniejsze, ze dzidzie zdrooowe i duuze
maly 1950 a niunia 2150
Jak tak dalek pojdzie, za 3 tygodnie rozwiazaujemy najprawdopodobniej
Enaflo sliiiczny brzuuunioMi sie wydaje, ze mam troszeczke mniejszy, ale nic dziwnego- 3 tygodnie miedzy nami;-)
Magda jak możesz wrzuć swój brzuszek to porównamy
Dziewczyny co sądzicie o kupnie wózka poczekać jeszcze czy powoli zacząć już poszukiwania i kupić![]()

Po co ma stac i sie kurzyc a gwarancja ma leciec;-)Najlepiej, zebys sobie juz wybrala model, obczaila go w sklepie i zorientowala sie, jaki jest czas oczekiwania na niego, a na pierwszy spacer i tak wychodzi sie 2-3 tygodnie po urodzeniu (donoszonych) bobasow
moje stadko mi zdecydowanie wystarczy