lilly815
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny :-) Mam do Was pytanko.Jak tam Wasze wyniki badań tzn mocz ogólne i morfologia?Ja do tej pory miałam wyniki ok,a te co dziś odebrałam nie wyglądają za ciekawie.Jeżeli chodzi o morfologie to znaczny spadek erytrocytów,hemoglobiny i hematokryt (rozumiem,że wskazuje na anemie?) i w moczu urobilinogen 0.2 i liczne szczawiany wapnia i nie wiem co to oznacza.
Miłego dzionka Wam życzę;-)
Miłego dzionka Wam życzę;-)
)nagle przeszly mi wymioty i po 4 tygodniach wszystkie wyniki wrocily do normy:-) waga tez bo na poczatku przez rewolucje tylko chudlam teraz nie wiem skad mam 11 kg na plusie...nie wiem jak u Ciebie?a masz jakies podobne dolegliwosci do moich?dwa maluszki zawsze troche wiecej od nas wyciagaja:-)
też mam jutro wizytę rano to się wyjaśni,ale,że jestem niecierpliwa to chciałam Was podpytać.Co do złego samopoczucia w ciąży to gdzieś od 8 tyg do 16 czułam się tragicznie,mdłości,zawroty głowy,zupełny brak energii etc.ale nie wymiotowałam.Na szczęście już z samopoczuciem znacznie lepiej :-) Powiem Wam,że ja w pierwszej ciąży nie stresowałam się tak jak teraz.