agucha1986
Fanka BB :)
niuleczka każda z nas ma lepsze i gorsze dni a jeszcze jak źle się czułaś to już w ogóle... on na pewno czuje blusa tylko troszkę inaczej niż ty.... mój też widzi wszystko w kolorach a ja nieraz wcale tej przyszłosci nie widzę,... faceci po prostu nie raz nie zdają sobie do końca sprawy z tego co ich tak naprawdę czeka 
wyśpij się, odpocznij i na pewno będzie jutro lepszy dzień :-)

wyśpij się, odpocznij i na pewno będzie jutro lepszy dzień :-)
ale tak strasznie sie boję przedwczesnego porodu, że wolałabym czekać ze 3 miesiące na gotowym dla większego spokoju, tymbardziej, że sam remont to jedno a uprzatnięcie wszystkiego, pomycie to drugie, boje sie zwyczajnie, że zabraknie mi na to wszystko sil albo, ze sie przeforsuje i stanie sie cos złego, ponadto wszystko poprać, poprasować dograć szczegóły itd...
Czasami się cieszę i jestem pełna optymizmu,a czasami boję się jak to wszystko dalej będzie.Tym bardziej,że jak już jakiś czas temu pisałam mój mąż ciągle jeździ w delegacje,rodziny tu nie mam.Czas wkrótce zacząć kompletować pomału wyprawkę (bo potem nie damy rady finansowo)i jeszcze trzeba zrobić remont.Czasami ręce mi opadają i dopada mnie strach jak to wszystko będzie.Ale tak naprawdę trzeba wziąć się w garść dla naszych maluchów dla tych które są w brzuszku i dla tych które ew.już są na Świecie :-) Mój mąż nie za bardzo przeżywa ze mną tą ciążę bo nie za bardzo ma kiedy jak jest w domu co 2 tyg :-(