donka28 super dotarlas do 36tyg ciaży modle sie zebym i ja tak długo chodziła z brzuszkiem
A macie racje juz niemoge sie ich doczekac wierzgaja ze caly brzuch mi sie rusza, gdzies wyczytałam ze ,,bliźniaki są jak mediamarkt nie dla idiotów:-) a co do terminow to ja mialam początkowo na 16 maja ale teraz lekarz stwierdził ze sa wieksze i termin moze sie przesunać na początek maja, najwazniejsze zeby je donosic
a moja siostrzenica ma termin na 27 lipca z tym ze ona juz ma zapowiedziana cesarke bo ma torbiele i odrazu chca je wyciąć. tak ze fajnie jej. Bo ja synka sama urodzilam porod milam lekki ale boje sie że z dwójką niepojdzie tak łatwo, a i znowu to szycie na dole i tak mam wyczuwalne zrosty tak ze chyba wole cesarke no i bede spokojniejsza o dzieci. ale zobaczymy co bedzie? A i co do rozmiarów maluchów to dwoje lakarzy mi powiedziało ze jezeli roznica jest tygodniowa to niema sie co przejmowac bo ja to juz panikowałam, i okazalo sie ze mała jest mniejsza czyli synek jest wiekszy no ale i tak okaze sie wszystko po porodzie 

ale lekarz mowi ze jest bardzo dobrze(wierze mu bo raczej nie jest za przesadnym tyciem i pacjentki trzyma na diecie jak za duzo wsuwaja) a teraz widze ze brzusio znow sie kurczy i jem jak wrobelek.No brzuszek mi sie wydaje gigantyczny,kobitki z otoczenia mojego ktore w pojedynczych ciazach byly mowia ze specjalnie duzy nie jest.A moj maz twierdzi ze juz nie rosnie(nie wiem czy to mozliwe?) Zabieram sie do wstawienia w koncu zdjecia!!!i tu przy wszystkich obiecuje ze jutro to zrobie.A jak twoj brzuszek?pewnie nic nie ma jak tak marnie jesz co?
złośliwosć rzeczy martwych, hehhe...