Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agata a Ty do jakiego lekarza chodzisz?Zadowolona jestes?
jeżeli to pytanie do mnie to tak jestem bardzo zadowolona, czuje że dba o mnie i jestem dla niej bardzo ważna a moja ginka jest ordynatorem naszego szpitala... jest bardzo fajną babeczką co prawda trochę dużo bierze zaqwizytę jest droga ale wiem za co jej płacę i jestem w miarę możliwości spokojna...
Madzix sluchaj, ale moze warto sie jeszcze u kogos skonsultować? Nie ma co polegac na opinii jednego lekarza, jesli ma sie jakiekolwiek watpliwosci warto je sprawdzic. Wlasnie czytalam opinie o tym Szpurku, zaniepokoilo mnie to, ze ma sporo negatywnych- zobacz sama Dariusz Szpurek opinie, ginekolog Poznań - ZnanyLekarz.pl
Ja z mojej strony ( nie wiem, w ktorej czesci P-nia mieszkasz ) mogę Ci polecić dr Piotra Puacza z Katedry Perinatologii, przyjmuje na Szamarzewskiego. Fenomenalny czlowiek, specjalista od USG i wad plodu. Jest wyczulony na blizniaczki i bardzo chucha w tym temacie- na pewno warto zasiegnac jego opinii