Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no właśnie te tematy omówimy na najbliższym spotkaniu, bo do tej pory o porodzie miałam zakaz myślenia. Ale u mnie jedna Niunia pośladkowo leży i ciąża po ivf więc wskazania do cesarki jak najbardziej mam.ja na 15 30 bo moj lekarz tylko popoludniami przyjmuje od ranka jest w szpitalu i pewnie bedzie przy moim porodzie
moniek a jak to jest bo ty juz ponad 32 tydz -lekarz informuje ciebie np o tym czy bedzie cesarka i kiedy ewentualnie juz do szpitala bedziesz musiala jechac?

Na szczęście puls był u obu i powiedział że szyjka zamknięta ale czy krótka to już nie powiedział.A ja dosłownie aż drże bo boję się o skracanie szyjki
ostatnio jedna dzidzia daje mi niezły koncert i tak kopie w okolicy szyjki że mam wrażenie że naprawdę coś z ta szyjka jest nie tak.
ja się jutro do mamy wbijam na faworki, a pączki kupi małżonek. Jutro przez cały dzień zamierzam jeść tylko produkty tłusto-czwartkowe:-)dziewczyny chyba sie do sklepu przejde po drożdże, mam ochotę racuchy zrobić mmm
przepis juz mam Racuchy drożdżowe