też mam wizytę tego dnia. Mój Emuś umówił mnie na 8:40hehe dzieki dziewczynki u mnie szansa na to ze sie dowiem juz we wtorek 21 .02
. Przecież o tej godzinie to ja się przekręcam na drugi boczek.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
też mam wizytę tego dnia. Mój Emuś umówił mnie na 8:40hehe dzieki dziewczynki u mnie szansa na to ze sie dowiem juz we wtorek 21 .02
. Przecież o tej godzinie to ja się przekręcam na drugi boczek.

a w domu prawie wszystko na prąd..nawet herbaty nie można było sobie zrobić, rolet odsłonic, itp.. mówię Wam - jaskiniowcy normalnie. A jak się później docenia taka gorącą herbatkę..mhmmm...Hej dziewczyny:-)tak sobie myslę, że dzisiaj to całkiem milutko w domku posiedzieć, bo takie zawieje i zamiecie, że ho ho... no chyba, ze od rana tak jak u nas wyłączą prąda w domu prawie wszystko na prąd..nawet herbaty nie można było sobie zrobić, rolet odsłonic, itp.. mówię Wam - jaskiniowcy normalnie. A jak się później docenia taka gorącą herbatkę..mhmmm...
Hej dziewczyny:-)tak sobie myslę, że dzisiaj to całkiem milutko w domku posiedzieć, bo takie zawieje i zamiecie, że ho ho... no chyba, ze od rana tak jak u nas wyłączą prąda w domu prawie wszystko na prąd..nawet herbaty nie można było sobie zrobić, rolet odsłonic, itp.. mówię Wam - jaskiniowcy normalnie. A jak się później docenia taka gorącą herbatkę..mhmmm...