Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Więc nadal nierozpakowanaHej laseczki,ja tylko na chwilke,jeszcze sie turlam,jednak dopiero w pon.ide do szpitala i bede rodzila przez cc.Moze jutro bede miala dostep do netu,to postaram sie nadrobic,jednak z tel.nie da sie poczytac wiec nawet nie wiem co sie u was dzieje.Buzka
Oj chciałabym tak dotrwać do 38 tyg;-)Trzymam kciuki
Już niedługo maluszki będą z Tobą
Mam dobrą radę najedz się pączusiów póki możesz
Hej laseczki,ja tylko na chwilke,jeszcze sie turlam,jednak dopiero w pon.ide do szpitala i bede rodzila przez cc.Moze jutro bede miala dostep do netu,to postaram sie nadrobic,jednak z tel.nie da sie poczytac wiec nawet nie wiem co sie u was dzieje.Buzka
tez nie cierpie odrostów wiec jak zaszlam w ciaze to robie szamponem a ze kolor mam brąz to nie jest az tak zlea ja robie tipsy i na to akryl, całe życie obgryzałam pazury i nie dam rady zapuścić własnych. nie widze w tym nic złego i nie uważam, że krzywdze maluchya co do fryzjera ostatnio robiłam jakies 3 tygodnie temu, kolorem zblizonym do naturalnego, żeby właśnie nie było widac az tak odrostów, nie cierpie odrostów
![]()
Moze dlatego, ze co chwile wymyslam jakies wariacje, cieniowania itd Ale generalnie super - zazdroszcze
Co do koloru to mi srednio co 3 miesiace bije w dekiel
Teraz sobie wysmylilam taki rudy melanz
w sensie kilka kolorow w takiej miodowej tonacji tiruriru:-) odbije sobie to pol roku w klimacie kucyka sierotki Marysi
do wszystkiego pasuje i zawsze wyglada estetycznie:-)
co chwile jakis Cerber nad glowa- nie ma szans, zeby gdziekolwiek sie wyrwac
potwierdzam, opera mini w telefonie daje radę:-)polecam opera mini- korzystam super sprawa- necik smiga jak ta lala, normalnie pisze i przegladam