kurde dziewczyny co to zrobic zeby u mnie tez byly dziewuchy
chyba dzis oszaleje jak mi nie powie kto w moim brzuszku zamieszkuje
Ty juz Kochana nic nie zrobisz, wszystko zrobil Twój mąż...:-)good luck
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurde dziewczyny co to zrobic zeby u mnie tez byly dziewuchy
Szaleństwo.
Super, że wszystko dobrze się skończyło. A malutkie są prześliczne. Fajnie masz, że tak szybko jesteś w domku, tu się lepiej dochodzi do siebie niż w szpitalu. A dziewczynki też już niebawem będą z Tobą bo wagę mają super. Trzymam kciuki.śliczności malutkie, niech szybciutko rosną i wracają z mamusią do domku, bo wszędzie dobrze ale w domku najlepiej i przy mamusi oczywiście:-)jeszcze raz moje gratulacje :-)to jeszcze dodam kilka zdjęć z drugiego dnia życia szkrabów
Zobacz załącznik 439494Zobacz załącznik 439495
Oliwia Laura
oj rośnie rośnie...widzę sama po sobie jeszcze nie dawno płakałam że brzucha nie mam a teraz z dnia na dzień coraz większytrzymam kciuki za wizytę i za te wymarzone dziewuszki:-), jak byłam w Twoim tc też mialam 85cm, teraz juz 95cm, po 20tc rośnie w oczach heh

no niestety widzę, że to ja wygrywam ranking 22 tydzień leci a ja już 115 cmmati84 ja tez dzisiaj mam wizytetrzymam kciuki za twoja
ahaha ja mam 109 cm w pasie bije was na glowe![]()
co to będzie dalej...masakra
hehehe ale dobrze jak brzuch rosnący ma być oznaką rosnących bąbelków i zdrowych to niech rośnie a co mi tam zdrowie bąbli najważniejsze 

Ale słodkie Dziewczynki:-)prosimy o kolejne zdjęcia po następnych odwiedzinkachto jeszcze dodam kilka zdjęć z drugiego dnia życia szkrabów
Zobacz załącznik 439494Zobacz załącznik 439495
Oliwia Laura

A czemu chcesz akurat dziewuszki? pytam, bo tak sobie myślę, że jak pierwsze dzieci to pewnie większosć wyczekiwalaby parki? tak czy siak jak piszą dziewczyny, kochasz każde, ważne żeby zdrowe:-)kurde dziewczyny co to zrobic zeby u mnie tez byly dziewuchy