Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W ten poniedziałek byłam u lekarza.Od kilku dni bardziej mi twardnieje,zwłaszcza na wieczór.Czasem nawet pobolewa mnie brzusio.Mówiłam gince o tym.Kazała nadal brać no-spe i luteinę tyle,że to na mnie raczej nie działa.
nie wszystkie, niw wszystkie:-), jesli mogę cos doradzić....podobno na rozpoczęcie akcji porodowej wpływa masowanie piersi, a raczej drażnienie sutków, takie pocieranie. Tak kazali robic mojej kumpeli zaraz przed porodem jak juz wspzitalu była i podzialalao szybciutko:-). A jedna moja przyjaciółka przez całą ciążę skurcze, twardnienie brzucha, kazdy jej mówił, że urodzi wczesniej, a 10 dni przenosiła i też juz na koniec z nerwow takie ewolucje wyczyniała łącznie z bieganiem po schodach na 3 piętro, cco dwa stopnie, bzykanko, mycie okien, nawet sobie drina walnela, na szczęście tego dnia nie urodziła bo n aporodówce by powiedzieli, że patologia hehehMoniek saxa też próbowałam,czytałam że sperma zawiera coś co powoduje skurcze,ale niestety na mnie to też nie działa.Czuje się jak jakiś ufoludek,chyba wszystkie mnie wyprzedzicie;-)
ja urodziłam w 37t2d i pod koniec ledwo stałam na nogach z wyczerpania fizycznego i psychicznego. Al już blisko! :-) Jak coś to śmigaj do szpitala i powiedz że Ciebie coś brzuch boli, na pewno Ciebie zbadają a w tak zaawansowanej ciąży bliźniaczej nie powinny odesłać z bólem. Ja pojechałam do szpitala na ktg w 36t5d i nie chcieli mnie już puścić do domu pomimo że nie miałam skurczów.