Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
-Lorelain- dwoje w jednym pęcherzyku to ciąża jednoowodniowa.Jednojajowość to kwestia identycznych genów.
podaje Ci linka do ciekawej stronki to poczytasz sobie troszkę ciekawych informacji na temat bliźniąt
MultiMAMA.pl
-Lorelain-ja tez wrzucilam CI adres stronki o rodzajach ciaz blizniaczych itd![]()
wczoraj.
mati a no wlasnie ja tez i stwierdzilam,ze slyszalam juz wszystko od lakerzy(kiedy jakis inteligent chcial mi usunac np wyrostek po lewej stronie brzucha...-dobrze ze skonsultowal to ze mna przed operacja) dlatego juz nic mnie nie zdziwi;D
anuska ja tam mam teorie ze maluchy przygotowuja nas na nieprzespane noce po porodzie![]()
już sobie wyobrażam moje nieprzespane nocki
dziewczyny czy to prawda ze przy skracajacej sie szyjce nie za bardzo mozna siedziec tylko caly czas musze lezec
- link wygląda ciekawie, no to się zaraz wczytuje bo mi się kłębi w głowie masę pytań
- na szczęście ciąża nie jest jednoowodniowa, lekarz powiedział że maluchy są w jednym pęcherzyku ciążowym, ale wtrażnie są dwie owodnie i mam zdjęcie USG gdzie widać błondę która ich rozdziela.
dziewczyny a jak wy się czujecie juz na takim zaawansowanym etapie? ... duża jest różnica między dwojgiem dzieci w brzuchu a jednym?
Jak troszkę dłużej pochodzę to opadam z sił