Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z tym sisisianiem to tak jest na początku bo macica początkowo uciska na pęcherz a nim sie podniesie do góry to jeszcze troszke zejdzieCześć dziewczyny:-)
Ja też dziś kiepsko spałam - budziłam się co jakieś 2 godziny, żeby się napić i zrobić siusiu i tak w sumie mam już od ponad tygodnia, ale z pęcherzem ok, więc nie wiem to wina ciąży? Poza tym śniły mi się jakieś takie głupoty o problemach w ciąży, że nawet wstyd opowiadaćAle to widać w nocy budzi się mój wrodzony pesymizm wrr..
![]()
Potem juz tak nie ciśnie i dopiero przed samym porodem znow siusianie bo brzuszek sie opuszcza. Ja też nie mogę spac dla mnie to meka!Witaj wśród mamuś w trojpaku:-):-):-)Chyba każda z nas ma obawy ale najważniejsze jest pozytywne myślenie i nastawienieczescdziewczyny i ja sie dolaczam.jestem w 17 tyg.ciazy blizniaczej i jeszcze nie znam plci moich maluchow.to moja pierwsza ciaza i czas mi sie ciagnie bardzo.tez zyje od usg do usg.jestem juz na zwolnieniu,bo nie dawalam rady.siedze w domku i troche sie nudze.tez ciagle mysle jak to bedzie.bardzo bym juz chciala cos komletowac dla maluchow ale to za wczesnie.pozdrawiam.
Wiec glowa do gory będzie dobrze;-)No wreeeszcie jakiś news od Ciebie:-)Super że starasz się karmic cycusiem,super że juz w sweet home;-)Wycaluj maluchy od cioć z BB i czekamy na zdjęciaJejku ile tu nowosci! Ile nowych mam <szok> Nigdy Was nie nadrobie <szok>:-) my od 2 dni jestesmy juz w domku, ale lapy do kolan- nie ma na nic czasu aaaaa jak ogarne karmienie sie odezwe bo na razie to jak nie z cyckiem na wierchu to z laktatorem masakra jakas <lol> jak tam Donka? Ale sie za Wami stesknilam! W yyy wolnej chwili wstawie fotki moich oblednych baczkow!sciskam !