Kochane!
Wpadam podczytać co u Was, nie nadrobie wszystkiego bo mam remont własnie i jestem uwalona sprzątaniem, czyszczeniem, przestawianiem itd. Na szczęście czuje sie wyjątkowo dobrze osttanio i daje ze wszystkim radę

Widziałam, że sie o mnie martwilyście - nie potrzebnie (choc to bardzo, bardzo miłe:-)) poprostu nie mam czasu za bardzo osttanio ale obiecuje nadrobić. Wczoraj nawet okna w pokoju umyłam, wiem lincz mi sie należy

, sama mam ochote kopnąć sie w tylek ale czułam sie tak dobrze, była ładna pogoda, pomyślałam, że spróbuję, najwyżej odpuszcze w trakcie, na szczęście było ok. Jutro mam wizytę i mam tylko nadzieje, że sobie bigosu tymi oknami nie narobilam.
Gratuluje
Donce w pierwszej kolejności - wreszcie sie matka doczekała:-) i isskra, że juz ma swoje szczęścia przy sobie.
Leżącym dziewczynom (
mati, lilly) współczuję szczerze ale tez trochę zazdroszczę, to prawda, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma i niektórzy daliby sie pokroić za parę dni laby, a my za pójście na łyżwy np:-) Wykorzystajcie ten czas na kompletowanie wyprawki bo to i kasa się rozlozy i samopoczucie lepsze, że cos jest a nie wszystko na osttania chwilę. Już kiedyś wklejałam tego linka ale może któres z Was sie przyda. Ten sprzedawca ma dosyć przydatne produkty do osttaecznej wyprawki, w dobrycg cenach:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Madzix - dzięki za pamięć, mam nadzieje, że zbieracie siły i idziecie naprzód. Mówisz, że masz sentyment do dubeltowych mam i do nas - dla nas też zawsze nia będziesz:-)
Yummy - słodziaki te Twoje kruszyny, Ty to chyba pobilas rekord, ciąża z rozwarciem, skurczami, potem super tc przy rozwiązaniu, poród sn w mig i dzieciątka juz w domku - expressowa babka z Ciebie! aaaa i juz wiem skąd ta zgaga u Ciebie, PAwełek ma zabójcze włoski:-)
Omijam wiele dziewczyn w opisie bo nie moge spamietac tych wszystkich newsów ale każdej mocno kibicuję. Odezwę się jak tylko dam radę, bo oprócz remontu mam jeszcze full pracy tzn pomagam męzowi w zawodowych sprawach i tak jakos się zbieglo wszystko na raz ale obiecuję że nadrobię :-) ściskammmmm