reklama

Ciąża bliźniacza

Magda ja w ostatniej nocy miałam tak silne bóle jak w pierwszej ciąży przed porodem,ale widzę,że też się nacierpiałaś.A teraz jak Twoje samopoczucie?Powiem Ci,że po tym relanium przymulona jestem,jak z lekka naćpana.Tego się obawiałam,ale za to jakby macica się trochę wyciszyła z tymi skurczami.

Dobrej i spokojnej nocy dziewczyny Wam życzę ;-)Buźka

reklama
lilly to była jednorazowa akcja. dopiero jak na wypisie zobaczyłam zagrażający poród przedwczesny, to dotarło do mnie co mogło sie stać..wiesz zawsze sie mysli, mnie to nie dotyczy, u mnie będzie dobrze..ale to była taka czerwona lampka żeby zacząć sie oszczędzać..
powiem ci, że mi dopiero od jakis 2, 3 tygodni ciąża zaczyna dawać w kość..do tej pory czasami nawet zapominałam, że mam brzuszek:)
trzymam kciuki, żeby i u ciebie tak było, żeby to był tylko taki alarm, że masz na siebie bardziej uważać. buziaki:)

Lily kochana mam nadzieje, ze z Toba i maluszkami wszystko w porzadku!! Musi byc!! Nie stresuj sie starsza corka- wkrotce przyzwyczai sie do nowej sytuacji, teraz musisz myslec przede wszystkim o zyciu, ktore nosisz w sobie... Sciskam xxx

Moniek, Magda dziewczyny zwarte i gotowe:P ktora pierwsza w kolejce;) Zaraz Wam zdam relacje porodowa:)

Mati jak wyglada temat szwu? Planuja polozyc Cie do szpitala na jego zalozenie? Zwalczylas juz infekcje?

Agatka777- jak tam Agatka i jej sloneczka? Jedza juz z butli?

Agata88- musze Ci powiedziec, ze Twoj lekarz tez byl obecny przy moim porodzie- akurat zdazylo sie tak, ze wyladowalam w szpitalu wlasnie na jego dyzurze, wiec mialam pelen wypas opieke, super!!

Anuska25- jak samopoczucie? juz wiadomo jaka plec dzieciaczkow?

Donka, Isskra- GRAtULACJE!!!!!!!!!!! Jak cudnie przytulic swoje malenstwa!!!

Przedstawiam Wam moje szczescia: od lewej Zuza i Pawciu:)

P1080969.jpg

yummy ja powoli kompletujre wyprawkę;) dla siebie mam podpachy XXXXL:) hehe i szlafrok, no i torbe;)
ale maluchy słodkie:) i jak sie róznią:) gratulacje kochana:)
a jak Haneczka reaguje na maluchy?

noo ze niby (2 dni zabrakly:-D), bez przesady z tym wczesniactwem, jak dla mnie powyzej 2,5 kg i 36 tc to ciaza donoszona- ja urodzilam 36+4

ja dziewcvzyny duzo pisania z tym porodem:) mam lenia- jutro napisze co i jak

generalnie mega polecam sn z swoim lekarzem, ja rodzilam godzinke i ponoc z usmiechem na ustach, gosciu tak poprowadzil moj porod, ze nawet mnie mocno nie bolalo, naprawde respect, nie wiedzialam, ze dobry instruktor tyle daje serio

Kochane!
Wpadam podczytać co u Was, nie nadrobie wszystkiego bo mam remont własnie i jestem uwalona sprzątaniem, czyszczeniem, przestawianiem itd. Na szczęście czuje sie wyjątkowo dobrze osttanio i daje ze wszystkim radę:)
Widziałam, że sie o mnie martwilyście - nie potrzebnie (choc to bardzo, bardzo miłe:-)) poprostu nie mam czasu za bardzo osttanio ale obiecuje nadrobić. Wczoraj nawet okna w pokoju umyłam, wiem lincz mi sie należy:baffled:, sama mam ochote kopnąć sie w tylek ale czułam sie tak dobrze, była ładna pogoda, pomyślałam, że spróbuję, najwyżej odpuszcze w trakcie, na szczęście było ok. Jutro mam wizytę i mam tylko nadzieje, że sobie bigosu tymi oknami nie narobilam.

Gratuluje Donce w pierwszej kolejności - wreszcie sie matka doczekała:-) i isskra, że juz ma swoje szczęścia przy sobie.

Leżącym dziewczynom (mati, lilly) współczuję szczerze ale tez trochę zazdroszczę, to prawda, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma i niektórzy daliby sie pokroić za parę dni laby, a my za pójście na łyżwy np:-) Wykorzystajcie ten czas na kompletowanie wyprawki bo to i kasa się rozlozy i samopoczucie lepsze, że cos jest a nie wszystko na osttania chwilę. Już kiedyś wklejałam tego linka ale może któres z Was sie przyda. Ten sprzedawca ma dosyć przydatne produkty do osttaecznej wyprawki, w dobrycg cenach: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Madzix - dzięki za pamięć, mam nadzieje, że zbieracie siły i idziecie naprzód. Mówisz, że masz sentyment do dubeltowych mam i do nas - dla nas też zawsze nia będziesz:-)

Yummy - słodziaki te Twoje kruszyny, Ty to chyba pobilas rekord, ciąża z rozwarciem, skurczami, potem super tc przy rozwiązaniu, poród sn w mig i dzieciątka juz w domku - expressowa babka z Ciebie! aaaa i juz wiem skąd ta zgaga u Ciebie, PAwełek ma zabójcze włoski:-)

Omijam wiele dziewczyn w opisie bo nie moge spamietac tych wszystkich newsów ale każdej mocno kibicuję. Odezwę się jak tylko dam radę, bo oprócz remontu mam jeszcze full pracy tzn pomagam męzowi w zawodowych sprawach i tak jakos się zbieglo wszystko na raz ale obiecuję że nadrobię :-) ściskammmmm

lilly Kochana dobrze że sie odezwałaś:-)Musisz teraz mega odpoczywać,świetnie że mąż wziął sobie kilkudniowy urlop i ci pomoże.
Pamiętaj że najważniejsze są teraz kruszynki więc leż,leż i zaciskaj nóżki:tak:Córeczka ma już 6 lat więc na pewno zrozumie że to dla dobra dzidziusiów nie będziesz dla niej tak bardzo dostępna.i super że maluchy wagowo podobne i szyjka się nie skraca!Ściskam mocno:-D

mati bidulko Ty dopiero 18tc i juz musisz leżeć...Trzymaj się jakoś,będzie dobrze;-)
magda-gdańsk i Moniek Wasza kolej:tak:

Yummy przecudne Twoje maluchy i takie różne:-):-)Niewątpliwie miałaś świetny poród z tego co piszesz:tak:Ja jeszcze nie znam płci:-(dopiero 9marca się okaże,więc nie moge się doczekać:tak:A Agata777 na razie nic nie pisała...też jestem ciekawa jak z karmieniem i czy maluchy podrosły:tak:

niuleczka dobrze,ze u Ciebie to tylko remont bo już dawno się nie odzywałaś:-DMy tez ściskamy xxx

reklama
Lily kochana mam nadzieje, ze z Toba i maluszkami wszystko w porzadku!! Musi byc!! Nie stresuj sie starsza corka- wkrotce przyzwyczai sie do nowej sytuacji, teraz musisz myslec przede wszystkim o zyciu, ktore nosisz w sobie... Sciskam xxx

Moniek, Magda dziewczyny zwarte i gotowe:P ktora pierwsza w kolejce;) Zaraz Wam zdam relacje porodowa:)

Mati jak wyglada temat szwu? Planuja polozyc Cie do szpitala na jego zalozenie? Zwalczylas juz infekcje?

Agatka777- jak tam Agatka i jej sloneczka? Jedza juz z butli?

Agata88- musze Ci powiedziec, ze Twoj lekarz tez byl obecny przy moim porodzie- akurat zdazylo sie tak, ze wyladowalam w szpitalu wlasnie na jego dyzurze, wiec mialam pelen wypas opieke, super!!

Anuska25- jak samopoczucie? juz wiadomo jaka plec dzieciaczkow?

Donka, Isskra- GRAtULACJE!!!!!!!!!!! Jak cudnie przytulic swoje malenstwa!!!

Przedstawiam Wam moje szczescia: od lewej Zuza i Pawciu:)

Zobacz załącznik 442157

yummy kochana jakie sliczne te twoje dzieciatka cudowny widok naprawde pozdrawiam cie i niech dzieci chowają sie jak najlepiej!
ja bede wiedziec co z szyjka na wizycie we wtorek i jesli bedzie chciala polozyc mnie do szpitala to nie bede sie sprzeciwiac z moją infekcja narazie ok bo dopiero co przestalam brac te globulki ale to juz lekarz zobaczy czy nadal jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry