reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Cześć
Co do łóżeczek ja w chwili obecnej kładę moje lale w turystycznym z podwyższeniem i jest ok.
Teraz opiszę wam jak to u mnie było z tym porodem
Godz.2:00 obudziłam się bo myślałam,że popuściłam,ale okazało się że to wody o 3:00 trafiłam na porodówkę,bez skurczy,bez bóli nic zero.Dopiero rano się rozkręciło.Nie bójcie się porodu SN,ja dziękuję lekarzowi,który miał dyżur,że dał mi prawo wyboru i nie żałuję,bo po cc pewnie nie byłabym już taka sprawna jak teraz,chociaż przyznam,że miałam chwilę załamania i błagałam lekarza o cc na szczęście był sam,a zmiana przyszła po 8:00 kiedy to miałam już 9cm rozwarcia więc stwierdziłam,że dam radę i szybko poszło.
Teraz tylko siedzieć za dużo nie mogę,bo szwy mnie ciągną,byłam nacinana-nie wiem po co,ale jutro położna mnie odwiedzi i będzie luzik

Cześć Dziewczynki:-)
donka śliczne te Twoje Królewny:-)Jak bedziesz miała chwilkę napisz nam jak poród bo chyba wszystkie tutaj jesteśmy tym tematem zainteresowane.
magda-gdańsk super waga dzieciaczków, ciekawe ile moje ważą....ale tego to dowiem się pewnie chwilę przed porodem.
Yummy zagladasz do nas czasem? Jak dzieciaczki....ogarniasz już pomału tą gromadkę?
Dziewczyny leżące....jak u Was? Dupki nie bolą od leżenia?
Odnośnie brzuszków....macie takie ładne, zgrabne, małe brzusie:-) Dzisiaj wrzucę Wam swój i będziecie miały przedsmak tego co może Was czekać.
Miłej niedzielki :-)

czesc dziewczynki!
co do wlosow cos w tym jest ja tez takie suche sianko dostalam-dam im szanse jeszcze po porodzie jak nie dadza rady obcinam chociaz niechetne.
U mnie nocka jako tako troche mialam boli takich ala okresowych ale przeszlo na szczescie,ale maluchy sie rozbudzily i juz do rany przeciagaly w brzuszku.

donka dzielna z Ciebie kobieta dalas rade!
No i dziewczyny od jutra nowy tydzien wizyt;) i kolejny tydzien do przodu mam nadzieje,ze szybko nam minie...ja jutro musze sobie badanie krwi zrobic i posiew moczu odebrac sprawdzic co mi sie tam przyplatalo...

Takie pytanie odnosnie poloznej ktora po porodzie bedzie mnie odwiedzac-to bedzie ktos z przychodni z mojego rejonu czy jak??kurcze musze isc sobie karte zalozyc bo ani razu sie tam nie pojawilam jeszcze(zawsze szlam do innej lekarki z sentymentu chyba) no i co bez przychodni w ten sposob zostalam to moje maluszki chyba tez

Straszyłam , straszyłam i macie. Brzuchol z 35 tc :-)
DSC_0212.jpg
I jeszcze wrzucę Wam troszkę pokoju moich Gwiazdeczek
DSC_0134.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny :-)
U mnie noc minęła raczej kiepsko.O 3ej nad ranem jeszcze nie spałam,bo cos nie mogłam się ułożyć.

mati póki co nie mam skurczy,ale momentami coś mnie kłuje w dole brzuszka po lewej stronie.:eek: Ja mam jutro wizytę na 9.30 czyli z rańca atak.A Ty denerwujesz się przed wizytą?

Donata co tam u Was?Gwiazdy dokazują?Karmisz cycusiem?W ogóle jak będziesz miała czas to pisz co tam słychać :-) Buziaczki dla Julki i Joasi :-)

Moniek co do leżenia to lekko bije mi już na głowę i dupencja boli :-) A brzuszek masz śliczny.Figurka widzę jak ta lala,tylko piłeczka z przodu.Taką figurkę miałam w pierwszej ciąży,a jak będzie teraz to się okaże.Naprawdę super wyglądasz :-):-):-) A ile kg masz do przodu?Rozstępów chyba nie masz co?

Miłego dnia leseczki :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry