Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja kupiłam gryka-pianka-kokos, sugerowałam się głównie opinią znajomych, którzy mają małe dzieci. Na początku dzieci śpią na stronie kokosowej, a jak są starsze przekładasz na grykę. Wczesniej czytałam różne fora i opinie i tylko mi to zamęt w mojej biednej głowie wprowadziłomam pytanie, czym sie sugerujecie przy wyborze materacyków?
ja kupiłam łóżeczka w ikei, najtańsze, bez szuflad. My mamy w sypialni dużą szafę do zabudowy, więc będzie gdzie gratki upychać.Moniek Ty zakupiłaś łóżeczka bez szuflad?Ja zastanawiam sie nad tymi z szufladami i chyba przy tym zostanę bo mamy ciasno w pokoju a dodatkowe miejsce na rzeczy maluszków się przyda.
super, ze sprawa krwawień się wyjaśniła.Co jeszcze mówił lekarz? Nakazał oszczędny tryb życia i leżonko?Hej mamuśki ja również po wizycie i jestem pełna optymizmuokazało się, że te krwawienia wynikają z tego że mam polip doczesnowy i luteina która biorę dopochwowo może podrażniać go, gin sprawdził szyjkę powiedział że jest w porządku tylko ten polip właśnie. Dostałam skierowanie na badania a i mąż zadowolony pierwszy raz był obecny na usg i cieszył się jak dziecko
Tak więc nie jest tak źle jak się obawiałam.

Tak już wcześniej kazał się oszczędzać i leżeć, a teraz powiedział "ale jak tam pani leży a mąż wszystko w koło robi"super, ze sprawa krwawień się wyjaśniła.Co jeszcze mówił lekarz? Nakazał oszczędny tryb życia i leżonko?
No więc ja ufam lekarzom,ale zawsze ich opinię biorę trochę na poprawkę bo w końcu człowiek nie jest nieomylny
Będzie dobrze.
a co do naszych bliźniaków ja tam nie wiem jak to w końcu jest, ale u mnie lekarz mówił, ze kwestia dziedziczenia wchodzi w grę a ja mam dwujajowe, dwuowodniowe..