• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

lilly ja tez jeszcze nic nie mam prócz kilku ubranek pozatym wkurzylam sie bo dzis powinny przyjsc kolejne 2 paczki które zamawialam we wtorek i ich nie ma a to moja codzienna przyjemnosc jak listonoszka dzwoni
dzis jeszcze dokupiłam nowe body
dzis mąż jedzie do sklepu po farby i bedzie odswierzał sciany w calym domu bo mamy wszedzie jasne i tak sobie własnie przeglądam na allegro firanki do pokoiku ale z tym zakupem jeszcze sie wstrzymam ale tez to wszystko jakos powoli i mozolnie leci

reklama
mati z poczta to różnie bywa,także spokojnie kochana :-) My musimy zrobic ogólnie remont jednego pokoju.Podłogę położyć,ściany pomalować itd.Na razie nie robie pokoju typowo dziecięcego bo i tak będę miała łóżeczka tam gdzie my śpimy:-) Córce zrobiliśmy od razu pokoik jak się urodziła a i tak dopiero potem tam spała.Firanki na potem mam dziecięce bo mam kilka kompletów dla mojej Nikoli jakieś disneyowe.W tamtym roku robiliśmy na nowo pokój dla córki tak jak ona chciała,łącznie z naklejkami na ścianę itp duperelki.Trochę tam spała zafascynowana,a teraz i tak w nocy tupta do mojego łóżka :-D

Hej dziewczyny,

Ja dzisiaj odwiedziłam moją pracę, poplotkowałam z ludźmi - nie było mnie tam raptem 2 miesiące a tyle zmian. Nie wiem co będzie za rok, jak będę chciała wrócić :szok: przynajmniej wiem że za mną tęsknią :-)

Ja zaczynam odczuwać małe skurcze (wydaje mi się że to te przepowiadające) - a i mam wyznaczony termin cesarki - rodzimy 27 kwietnia jak wszystko pójdzie zgodnie z planem.
Najlepsze jest to że dzisiaj byłam też na uczelni i możliwe że 13 kwietnia będę miała obronę :szok: - ciekawe jak ja się tam wtoczę :-D Ale może się zlitują i mnie nie obleją :)

Pozdrawiam wszystkich

lilly my ten maly pokoik dla dzieci mamy jasniutki i tylko odmalujemy ale w oknie tylko roletka i tak nieprzyjemnie jest dlatego jakies firanki na początek .pierdołki na sciane to oczywiscie tez na samym koncu

reklama
Ok Mati jak coś kupię to sie pochwalę :-) co do zakupu bodziaków to ładne wybrałaś,ale cena raczej normalna jak doliczyć koszt przesyłki.Oj jest tych ubranek pełno tylko kasy trzeba mieć:tak:

toliveistodie cześć.To fajnych masz znajomych z pracy jak tęsknią :-) Nie często sie tak zdarza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry