Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
posta widziałam, dziękuję:-) Moje miały takie szczegółowe usg w 31 tc, na kolejnych wizytach gin tylko patrzy co u nich, ale nie mierzyminiek mi tez juz sie robi ciężko..jedziemy na tym samym wózku
napisalam ci posta, o wadze maluchów, nie wiem czy widziłaś.
ja chciałam sie zrelaksować w wannie i dupajak nie jeden to drugi bobo sie rozpychał uniemożliwiając mi chwile releksu, szybko się umyłam i wyskoczyłam, bo tylko sie gimnastykowac musiałam
zjadłam drugie śniadanko, pierwsze to kawałek kopca kretai idę na te zakupy wreszcie
![]()
Teraz to się pewnie tuż przed porodem dowiem ile szacunkowo ważą.
posta widziałam, dziękuję:-) Moje miały takie szczegółowe usg w 31 tc, na kolejnych wizytach gin tylko patrzy co u nich, ale nie mierzyTeraz to się pewnie tuż przed porodem dowiem ile szacunkowo ważą.
Co do kąpieli to nie stosuję w ciąży, tylko prysznic. Zawsze lubiłam się kąpać w mega gorącej wodzie a w ciąży nie można więc zrezygnowałam bo marzłam![]()
witam nowa mamęWitam
jestem tu nowa, jeszcze nie zdazylam wszystkiego poczytac ale sproboje to nadrobic.
postanowilam sie przywitac i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do siebie. jestem mama 4.5 letniej Juli a teraz spodziwamy sie blizniakow. obecnie jestesm w 21tc i juz wiem ze bedzie dwoch chlopcow. co prawda marzyla mi sie parka no ale...
poki co wszytsko jest ok malucy ladnie rosna z usg w 20tc maja 281g i 19cm a drugi 293g i 21cm. ciaza jest dwujajowa.
obecnie to juz 4 ciaza blizniacza w rodziniemoj maz jest z blizniakow, jego kuzyn na 2 dziewuszki no i moja siostra ma dwoch chlopcow. teraz kolej na ans
to tylke w skrocie o mnie![]()
Agata ja tez jem tylko, bo wiem, że musze..znajomi mówia mi, że schudłam..maja chyba racje, bo wyszły mi kości policzkoweWitamy nowa podwojna mamusiea ogolnie jak sie czujesz?mam nadzieje,ze dobrze
kurcze dziewczyny jak to jest w ciazy niby tyle sie je a ja cos nie moge dzisiaj przeszlam sama siebie nic nie tknelam nie moge i juz rano wymiotowalam i zblokowalam sie.A jak to u was wyglada?
zabolek12385 Witamy kolejną dubeltową Mamusię :-)